domingo, 11 de noviembre de 2007

COMENCEN LES ELIMINACIONS A "MIRA QUIEN BAILA"

Un dels huit concursants del programa acabarà amb els seus temptejos en el ball de '¡Mira quién baila!'. Este dilluns, 12 de novembre, comencen les eliminacions en el concurs que presenta Anne Igartiburu en L'1 de TVE.

Amb esta nova ronda d'expulsions L'1 espera millorar les audiències del concurs, les més discretes del seu camí. El programa ha caigut al tercer lloc de la nit per darrere de 'La familia Mata' i la setmana passada va marcar mínim enfront de 'Esta casa era una ruina'.

Esta sexta edició es presenta prou igualada, perquè sis dels concursants han aconseguit ser campions. Ivonne Reyes i Michel Gurfi són els únics famosos que de moment no han assaborit les mels del triomf. Al contrari Serafín Zubiri, triple campió, es perfila com un dels favorits del públic per a aconseguir ser el vencedor absolut.

En esta primera gala eliminatòria, els famosos no hauran d'enfrontar-se entre ells per parelles sinó que cada un defendrà individualment una modalitat de ball diferent. Després del ball obligatori s'obriran les línies telefòniques. Els tres concursants que obtinguen menys vots quedaran en la corda fluixa i hauran d'interpretar un segon ball que serà el decisiu per a saber qui es queda sense ballar. La mateixa dinàmica es repetirà unes quantes setmanes fins a arribar a la gran final, on competiran els tres ballarins favorits del públic.

Michel Gurfi intentarà no quedar-se despenjat del ball amb un hip hop; Mª Luisa Merlo ballarà un pasdoble; Óscar Higares es mourà a ritme de cha cha chá; Ivonne Reyes posarà tota la seua purna amb un merenga; Álvaro Bultó demostrarà que està en forma amb un rock and roll; Raquel Revuelta lliscarà per la pista de ¡Mira quién baila! amb un tema broadway; Serafín Zubiri ballarà un Quick step i Nani Gaitán posarà passió en un tango.

A més, el programa rebrà la visita de la cantant Palmerar, que presentarà el seu nou treballa discogràfic. Palmerar interpretarà el tema del seu nou disc "La ley de Marte".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele