miércoles, 21 de noviembre de 2007

ENGUANY...QUI ENS ACOMPANYARA EN LES CAMPANADES?

Antonio Garrido i Anne Igartiburu és la parella triada per TVE per a retransmetre enguany les tradicionals Campanades des de la Porta del Sol de Madrid. El presentador del concurs “Identity” també conduirà l'especial de Fi d'Any, acompanyat de Sonia Ferrer ("Gente"), Eva González (actual col·laboradora de "Buenafuente" en laSexta) i un altre rostre masculí per confirmar, segons ha pogut saber la premsa especialitzada en televisió.

Antonio Garrido debuta com a presentador de les Campanades en substitució de Ramón García, encarregat de prendre el dotze raïm en la cadena pública durant els últims onze anys.

Al contrari, per a la presentadora de “Corazón de…” i “¡Mira quién baila!” serà la tercera ocasió consecutiva que estiga davant de les càmeres, en directe, el 31 de desembre.

Antena 3 confima a Ramontxu i Anabel Alonso en les seues Campanades

L'absència enguany de Ramón García en les Campanades de TVE pot considerara lògica, després del fitxatge del presentador bilbaí per Antena 3, este passat estiu, per a conduir el concurs “¿Sabes más que un niño de Primaria?” .

En este sentit, Antena 3 ja ha confirmat que Ramón García estarà este fi d'any en la Porta del Sol. A pesar que este hauria mostrat en un principi la seua intenció de passar esta vegada la Nit de cap d'Any a casa amb la seua família, finalment ha accedit a posar-se la tradicional capa, encara que enguany serà en la pantalla d'Antena 3.

El conductor basc estarà acompanyat per l'actriu Anabel Alonso, una de les protagonistes de la sèrie “La familia Mata” i presentadora de l'espai "Pelopicopata" en la cadena.

La nova parella formada pel presentador i l'actriu pren el relleu de Jorge Fernández (“La Ruleta de la suerte”, “Esta casa era un ruina”) i Mónica Martínez (“Territorio Champions”), encarregats de donar les Campanes en Antena 3 l'any passat.

La parella desvelarà durant el raïm "Nuestros 12 Tesoros"

Enguany, a més, durant el transcurs del programa especial de les Campanades, la cadena desvelarà ‘Nostres 12 Tesoros'. Així, el pas al nou any posarà el passador final a la iniciativa posada en marxa per Antena 3 i Onda Cero per a trobar els llocs més bells i destacats d'Espanya.

En els últims instants de 2007, Ramón García i Anabel Alonso aniran desgranant quins han sigut els tresors més votats entre les candidatures rebudes a través de la pàgina web facilitada per a tal efecte www.nuestros12.com. Fins a la data, el nombre de llocs proposats per les persones que han visitat l'esmentada web ascendixen a més de 7.800, però el termini continua obert fins a diumenge que ve, 25 de novembre.

Fins al moment, Andalusia (27%), Castella-Lleó (23%) i Galícia (7%) encapçalen el nombre de candidatures rebudes entre les comunitats autònomes, però el resultat definitiu dependrà dels enviaments de nous llocs i les posteriors votacions.

A partir del dilluns, 26 de novembre, entre totes les candidatures rebudes, es passarà al ‘top 100', una llista en què es concentraran els 100 llocs que hagen rebut un nombre més gran de suports. A partir d'estos 100 finalistes, començaran les votacions per a triar ‘Nuestros 12 Tesoros’, que es descobriran durant les Campanades.

La busca de ‘Els nostres 12 Tresors' conclourà així en el mateix moment en què Ramón García i Anabel Alonso brinden pel nou any i donen la benvinguda al 2008. En directe, des de la Porta del Sol de Madrid, un equip d'Antena 3 serà l'encarregat de donar cobertura al primer esdeveniment de l'any, compartint amb el públic el començament de 2008.

Una parella de “Escenas de matrimonio”, candidats en Telecinco

Tot i que encara no hi ha confirmació oficial, tot apunta que enguany en Telecinco serà una de les parelles de “Escenas de matrimonio”, o diverses d'elles, les encarregades de donar les Campanades en la cadena de Fuencarral.

Una decisió més que esperada ja que la sèrie diària que produïx José Luis Moreno està sent el fenomen mediàtic d'esta tardor.

Així, a pesar de l'absència de la parella estrela que formaven Pepa (Marisa Porcel) i Avelino (Pepe Ruiz), fitxats per Antena 3, s'espera que algun dels altres matrimonis prenga el relleu dels protagonistes de “Yo soy Bea”, Bea (Ruth Núñez), Don Álvaro (Alejandro Tous) i Bárbara (Norma Ruiz), els que les van donar en 2006.

Pablo Motos podria repetir en Cuatro

Finalment, Cuatro tampoc ha donat pistes de qui retransmetrà les seues Campanades enguany, si bé podria decantar-se de nou per Pablo Motos i les seues cèlebres formigues Trancas i Barrancas, ja que “El Hormiguero” continua triomfant esta temporada en versió diària, situant-se actualment com el seu espai d'entreteniment més vist del curs amb prop ja de 2 milions d'espectadors.

Patricia Conde i Ángel Martín, en laSexta

Segons s'ha pogut saber Patricia Conde i Ángel Martín, presentadora i col·laborador de “Sé lo que hicisteis…” respectivament, seran els encarregats de retransmetre, per segon any consecutiu, les tradicionals campanades de fi d'any en laSexta.

No és res estrany que laSexta s'haja decantat de nou per Conde i Martín per a les Campanades. Tant el seu programa diari de sobretaula “Sé el que vau fer…” com el seu recopilatori dels dimarts en prime estafe, “Sé lo que hicisteis la última semana”, són els dos espais més vistos de la cadena -exceptuant el futbol-, ambdós amb un milió de seguidors.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele