martes, 13 de noviembre de 2007

"HERMANOS Y DETECTIVES" CONTARÀ AMB UNA SEGONA TEMPORADA

Encara que no hi ha confirmació oficial, segons unes quantes fonts consultades per FórmulaTV.com, 'Hermanos y detectives' tindria ja assegurada la seua segona temporada després dels bons registres d'audiència que cull, sobretot, des del passat 7 d'octubre. Es dóna la circumstància que la sèrie va començar a obtindre els seus millors resultats després del seu reubicació en la nit dominical.

La sèrie estrenada per Telecinco el passat 4 de setembre va registrar en el seu debut una mitjana del 17,7%, no obstant això, els canvis en les ofertes de la resta de cadenes va portar a la sèrie a registrar el seu mínim d'audiència tan sols tres setmanes més tard (15,8%). Davant d'estos resultats la cadena va decidir intercanviar-la amb 'RIS, científica'. Una maniobra que si bé va impulsar a 'Hermanos y detectives', va acabar per rematar la producció de Videomedia protagonizada per José Coronado.

'RIS, científica' se ha convertit amb set episodis emesos en un de les pitjors estrenes de ficció del curs, junt amb 'Quart'. La sèrie va registrar el seu màxim el dia de la seua estrena, el 23 de setembre, al marcar un 17,2% (2.841.000). Des de llavors, la nova oferta policial de la cadena no ha pogut amb la competència quedant-se en la majoria de setmanes com una de les pitjors ofertes de la seua franja. Amb estes dades, pareix totalment descartada la seua renovació per una segona temporada.

Segons ha conegut FórmulaTV.com, la cadena i la productora tenen ja acordada la producció d'una segona temporada, encara que els nous episodis no arribaran fins a l'any que ve. De fet, el jove actor Rodrigo Noya té previst tornar a Argentina junt amb tota la seua família una vegada acabe la sèrie.

Si tot seguix el seu curs, la sèrie de 13 capítols arribarà al seu fi el pròxim 24 de novembre. A partir d'eixe moment es desconeix els canvis que Telecinco introduirà en la seua graella.
'Hermanos y detectives' s'ha convertit en l'única ficció espanyola de la temporada que ha aconseguit sobrepassar la barrera del 20% amb una audiència prou fidel. La sèrie que des d'un principi es va imposar a 'Quart, el hombre de Roma', està aconseguint cada diumenge superar a 'La película de la semana' (La 1), a '¿Sabes más que un niño de primaria?' (A3TV), a 'Médium' (Cuatro) i a l'oferta esportiva de laSexta.

En les 11 emissions oferides fins a la data, 'Hermanos y detectives' acumula una audiència mitjana de 3.362.000 espectadors, la qual cosa significa que compta amb una quota de pantalla del 20,21%. De moment, tan sols 4 edicions s'han quedat per davall del 20%. La sèrie va registrar el seu rècord d'audiència el passat 21 d'octubre amb 4.095.000 fidels seguidors.

Èxit també a Argentina
En col·laboració amb Cuatro Cabezas, Telecinco ha dut a terme l'adaptació del format original de 'Hermanos y detectives', en el país de procedència del qual, Argentina, també ha collit un rotund èxit d'audiència amb una mitjana del 38% de quota de pantalla, segons dades oferides per Ibope Argentina S. A., empresa encarregada del mesurament d'audiències en el país iberoamericà. Els deu capítols de la primera temporada de la sèrie, emesa a través del canal Telefé, han liderat la seua franja d'emissió, on han superat setmana després de setmana en més de deu punts la mitjana de la cadena i ha aconseguit batre a 'Amas desesperadas', versió argentina de 'Mujeres desesperadas'. De moment no s'han gravat nous episodis.

Una trobada de germans
El destí ha volgut que les vides de Daniel i Lorenzo Montero -encarnats per Diego Martín i Rodrigo Noya, respectivament- s'encreuen a la mort de son pare, el seu únic vincle fins a eixe instant. Procedent d'Argentina, Lorenzo, dotat d'un altíssim quocient intel·lectual, revolucionarà el rutinari forma de vida del seu germà i il·luminarà l'exercici de la seua labor policial.
Diego Martín ha afirmat que "com a actor, una cosa molt interessant que té la sèrie -a banda de la mescla de gèneres- és que al final tot açò va deixant pas als personatges i la relació que es produïx entre ells i crec que en este sentit sí que aspirem a ser una sèrie diferent. És una proposta en què els personatges es poden expressar, en la que hi ha escenes de diàleg molt llargues. Jo no estic molt habituat a veure i és un gust poder interpretar-les".

Per la seua banda, Rodrigo Noya ha valorat molt positivament la seua participació en 'Hermanos y detectives': "Per a mi és una experiència molt bona interpretar a Espanya al mateix personatge que a Argentina. A més, els actors formem un grup molt bo i això es nota en què ho passem bé".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele