jueves, 22 de noviembre de 2007

JOSE MOTA, DE "CRUZ Y RAYA" , EN SOLITARI EN LA 1

Fa escassos dies coneixíem la notícia de la separació del duo Cruz y Raya. Les diferències d'intencions han acabat amb la separació de la parella darrere de quasi 20 anys de camí. No obstant això, es tracta d'un punt i a part, ja que cada un dels components, José Mota i Juan Muñoz, seguirà la seua trajectòria en solitari com venien fent en els últims mesos.

L'últim programa de 'Cruz y Raya show', emés el passat 17 de gener, va registrar una audiència mitjana de 3.358.000 espectadors amb una quota de pantalla del 20,3%. L'espai va ser el segon espai més vist de la temporada , només superat per Cuéntame (4.746.000 i 26,7%).

Després de la separació, ambdós humoristes van presentar per separat sengles projectes a Televisió Espanyola per a la realització del tradicional Especial nadalenc. La cadena ha estudiat els projectes i finalment s'ha decantat per la proposta presentada per José Mota (el moreno), així ho han confirmat fonts de la cadena. De fet, TVE es troba ja treballant en este Especial.

Des de 1993, i darrere d'agafar el relleu a Martes y Trece, el duo Cruz y Raya venia sent l'encarregat de posar el toc d'humor a l'última nit de l'any. Enguany la cadena pública oferirà un espai diferent encara que molt en la línia dels últims anys.

Per la seua banda, Juan Muñoz ha mantingut conversacions amb diverses cadenes, pel que el seu projecte podria acabar veient la llum en una altra que no fóra Televisió Espanyola. No obstant això, les relacions amb la pública continuen sent bones.

La separació pareix definitiva, encara que els dos humoristes no descarten la possibilitat de realitzar algun programa baix el nom de Cruz y Raya en un futur.

Camins per separat

Des del final del programa de L'1, els components de Cruz y Raya venien ja desenrotllant el seu treball per separat. De fet, en el 2000 van deixar de tindre un representant comú, va ser en eixe moment quan van iniciar els seus projectes en solitari.

Poc després, Juan Muñoz va dirigir i va protagonitzar la comèdia "Ja me maten". Més tard arribarien actuacions en solitari tant en cine com en TV. Enguany va dirigir "Ekipo Ja".

D'altra banda, José Mota va pujar als escenaris el passat any amb l'adaptació espanyola del famós musical de Broadway "Los productores", acompanyant a Santiago Segura.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele