miércoles, 28 de noviembre de 2007

MARINA I ROBERTO DE "ESCENAS DE MATRIMONIO" DONARAN LES CAMPANADES A TELECINCO

La parella mitjana de 'Escenas de matrimonio', David Venancio i Soledad Mallol, seran els encarregats de donar les campanades en Telecinco, segons ha informat la cadena en roda de premsa. Enguany, i amb motiu de la inauguració en 2008 de l'Expo, Telecinco traslladarà les seues campanades fins a Saragossa.

Telecinco confia un any més en els protagonistes del seu èxit de temporada per a donar el raïm. La temporada passada ja ho va fer amb els protagonistes de 'Yo soy Bea' des de València.

A més, la cadena prepara una sèrie d'especials de la seua tira còmica per al nadal de què molt prompte informarem ací en "Temps de tele".

Així són Roberto i Marina en la sèrie

Roberto (David Venancio Muro)

Fill d'agricultors que es va mudar a la ciutat sent xiquet. Darrere d'estudiar batxillerat, es va presentar a unes oposicions i va aconseguir un lloc d'administratiu. En les festes del seu poble va conéixer a Marina, una jove d'un municipi pròxim al seu amb què va mantindre un curt festeig. Ambdós es van casar i poc després va nàixer Roberto, el seu únic fill, que acaba d'emancipar-se. La seua gran afició és el futbol, la televisió constituïx el seu principal estímul cultural i els bars i els seus amics formen part del seu hàbitat natural.

David Venancio Muro ha format part de l'elenc de les sèries de Telecinco “Aída”, “Los 80” i “Petra Delicado” i de les produccions “Ay, Señor, Señor!”, “Aquí no hay quien viva” i “Cuéntame”.

Marina (Soledad Mallol)

Dona somiadora que se sent realitzada darrere d'haver contret matrimoni amb Roberto. Assídua lectora de les revistes de cor i decoració, té un grup d'amigues amb què fa negocis venent distints productes per a la llar, activitat amb què costeja el seu fons d'armari i els capritxos de Roberto. Sense el seu fill en la vivenda familiar, se sent sola i presenta clars símptomes del “niu buit”.

Soledad Mallol és una de les components del popular duo “Las Virtudes”. En televisió, ha participat en les sèries “Escuela de seducción”, “Agente 700”, “Mis adorables vecinos”, “El burladero”, “Póker de damas”, “Ketty no para” i “Ni a tontas, ni a locas”, així com en el concurs “Un, dos, tres… responda otra vez”. En cine, ha intervingut en els llargmetratges “Cándida”, “Miss Caribe” i “Del honor de Leonor”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele