miércoles, 7 de noviembre de 2007

ANABEL ALONSO,CANDIDATA A DESPEDIR L'ANY EN ANTENA 3

La cadena de Planeta comença a poc a poc a perfilar la seua programació nadalenca. Tot i que encara queda una miqueta més de mes i mig per al final d'any, la cadena ja ha començat a preparar la seua programació per a estes dates tan assenyalades.

Segons ha conegut FórmulaTV.com, la cadena de Planeta confiarà a dos dels protagonistes de 'La familia Mata' la responsabilitat de finalitzar el 2007 amb la retransmissió de les Campanades i donar la benvinguda al nou any. Amb este gest la privada torna a demostrar la confiança que ha depositat en esta comèdia produïda per Notro Films.

La cadena baralla en estos moments el nom de l'actriu Anabel Alonso per a la nit del 31 de desembre, si bé no estarà sola ja que estarà acompanyada per un altre company. Encara que en televisió tot pot canviar en un moment, segons ha sabut esta web, Alonso és la ferma candidata per a acompanyar-nos durant el raïm de fi d'any.

Quant a la programació es referix, Antena 3, igual que la resta de cadenes continuarà amb la línia dels últims anys. La privada oferirà un especial de Los Simpson com ve sent habitual a l'hora d'ara. Els més menuts a més tindran l'ocasió de disfrutar amb les grans produccions animades que la cadena preveu oferir durant el pròximes Nadal.

Gala Inocente

Antena 3 emetrà previsiblement el divendres 28 de desembre, a partir de les 22:00 hores, 'La noche de los Inocentes', un clàssic en la programació nadalenca que ve sent produït por Zeppelín TV. Igual que en edicions anteriors, la Gala comptarà amb el suport de la Fundación Inocente, Inocente, i amb la col·laboració de la Fundación Antena 3 TV.

Los fons que es recapten en esta gala benèfica aniran destinats a recolzar una sèrie de projectes de diferents associacions.

Una vegada més, la pròpia Antena 3 serà víctima d'esta edició d'Innocent, Innocent, ja que alguns dels seus presentadors seran els protagonistes d'algunes bromes.

Des de 1995, la iniciativa de la Fundación Inocente, Inocente i el programa que produce Zeppelin TV han recaptat més de 16,1 milions d'euros en benefici de nombroses organitzacions que treballen amb els més menuts.

L'última edició d'esta Gala, que va comptar amb la col·laboració de la Fundación Telefónica, va batre el seu rècord històric de recaptació al superar la xifra de 2.651.500 euros.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele