domingo, 11 de noviembre de 2007

LA TELE SOLIDARIA: CAMPANYA "UN JUGUETE, UNA ILUSION"

La campanya "Un Juguete, Una Ilusión" de RNE i la Fundació Crecer Jugando inicia, este dilluns, 12 de novembre, la seua octava edició. En esta ocasió, els joguets arribaran a 22 països. La venda del bolígraf solidari ajudarà, de nou, a dibuixar les il·lusions de xiquets de tot el món en una campanya que presidix la infanta Elena i a la que s'han sumat el tenista Rafa Nadal i el futbolista Carles Puyol.

La campanya arribarà a 22 països d'Àfrica, Amèrica Llatina, Orient Pròxim i, per primera vegada, recalarà a Àsia, pel que entregarà joguets en moltes més zones i podrà atendre, per tant, a més xiquets.

El bolígraf solidari tornarà a ser l'eix d'una campanya a què s'han sumat el tenista Rafa Nadal i el futbolista Carles Puyol, així com professionals coneguts de TVE i RNE: Juan Ramón Lucas, María Casado, Pilar García Muñiz i Toni Garrido.

Fa set anys, en 2000, RNE i la Fundació Crecer Jugando van posar en marxa la campanya solidària "Un Juguete, Una Ilusión" a fi de facilitar l'accés del xiquet al joguet i per a conscienciar a la societat sobre la importància que té el joc en el seu creixement.

Des de llavors, la campanya ha enviat 1.400.000 joguets i ha creat 1.000 ludoteques, espais comuns perquè els xiquets puguen compartir i prolongar els moments de joc.

La campanya, en TVE i RNE

Per a mostrar el treball desenrotllat, Televisió Espanyola i Ràdio Nacional d'Espanya també se sumen a la campanya. TVE inclourà reportatges en els seus informatius que mostraran el vessant més social de la campanya, com l'última entrega a Guatemala, i informaran sobre els seus objectius i les vies de col·laboració. A més, emetrà els espots d'esta octava edició, protagonitzats per Rafa Nadal i Carles Puyol i presentadors de la cadena com Juan Ramón Lucas, María Casado, Pilar García Muñiz y Toni Garrido, que repassen els seus records associats al joguet.

Per la seua banda, RNE inclourà informació en els seus magazins i informatius i emetrà peces divulgatives per a mostrar els diferents perfils de la campanya. I, un any més, tornarà al "Valle del Juguete" per a realitzar el 22 de novembre una edició especial dels seus principals espais: "En días como hoy", "Asuntos propios" i "Clásicos Populares".

També es suma a la campanya Orquestra de RTVE, amb el segon concert ‘Un Juguete, Una Ilusión', que se celebrarà el 28 de desembre en el Teatre Monumental de Madrid.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele