miércoles, 21 de noviembre de 2007

ELS DRETS D'EMISIO EN ESPANYA DE L'EUROCOPA 2008 EN VENTA

Els drets de l'Eurocopa de futbol, que se celebrarà a Àustria i Suïssa al juliol del 2008, ja estan a la venda a Espanya i han despertat l'interés de TVE, La Sexta i Sogecable, segons informen Expansió i El Periòdic de Catalunya.

El grup estatal, la cadena de Mediapro i la filial audiovisual de Pressa estan disposats a licitar per estos drets, que des de fonts pròximes a Sport Five, l'empresa comercialitzadora propietat de Lagardere, es valoren per damunt dels 60 milions d'euros (70 milions, segons El Periòdic). Sport Five, iniciarà en els pròxims dies els contactes amb les cadenes interessades.

TVE va confirmar ahir al diari econòmic el seu interés de la cadena per l'Eurocopa, i fonts de la cadena pública van assegurar que “licitarem pels drets i presentarem ofertes sempre que el preu final s'ajuste als nostres pressupostos”. Un portaveu de laSexta també va confirmar que la cadena licitarà per estos drets, dins de l'aposta pels continguts esportius que distingix a la companyia.

TVE i laSexta podrien compartir els drets

Encara que inicialment estes dos empreses licitaran en solitari, fonts coneixedores de la situació apunten la possibilitat que TVE i La Sexta arriben a algun tipus d'acord per a compartir les emissions i el cost dels drets.

Sogecable estudiarà també la possibilitat de licitar pels drets, que podria emetre en obert, a través de Cuatro, en el cas dels partits de la selecció espanyola, i en la modalitat de pagament, a través de Digital+, per a la resta, segons fonts del sector.

Antena 3 i Telecinco, menys interessades

Menys interés han mostrat A-3 TV i Tele 5, que dubten que puga resultar rendible, especialment si la selecció que dirigix Aragonés és eliminada a penes començar.

Espanya és l'única de les cinc grans potències futbolístiques europees que encara no té cadena per a emetre la fase final de l'Eurocopa, un problema que ja s'ha solucionat a França, Alemanya, Gran Bretanya i Itàlia. A Espanya s'ha retardat la negociació, fins que es va assegurar la presència de la selecció.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele