domingo, 25 de noviembre de 2007

"KYLE XY" ES DESPEDIX DE CUATRO EL 12 DE DESEMBRE

Recta final de la sèrie 'Kyle XY' en Cuatro. La sèrie oferix este dimecres dos capítols claus per al transcurs de la història. En esta doble entrega, Jessi i Kyle estretixen llaços i la xica comença a descobrir que també ella és un producte de laboratori.

En el primer capítol, "A tocar el híbrido" (2a temporada), durant un concurs celebrat per a traure fons per a una institució benèfica, Kyle i Jessi, que també participen, seran els guanyadors a causa dels seus poders. A partir d'eixe succés, el seu llaç d'unió serà més fort. Kyle mostrarà a Jessi que ell tampoc té melic. Per la seua banda, Amanda va a plantejar-se si Kyle és de fiar o no.

En el següent episodi, "Encerrados" (2a temporada), Jessi obtindrà algunes respostes difícils d'encaixar, i a l'assabentar-se que és un producte de laboratori i ha sigut programada, desapareix. Nicole decidix llavors tancar la casa com a mesura de seguretat, la qual cosa promourà una comunicació intensa entre els que queden dins, i que siguen revelats alguns secrets. D'altra banda, Taylor està torturant a Tom Foss per a traure-li informació, i Emily és advertida que faran el mateix amb Kyle si Jessi no fa el seu treball.

Desenllaç el 5 de desembre
Serà el dimecres 5 de desembre, quan la cadena emeta l'últim capítol de la primera part de la seua segona temporada.

Al llarg d'esta nova entrega –Titulada "Salto de fe" (2a temporada)– Kyle i Jessi buscarán respostes junts que aconseguiran gràcies a l'anell de Kyle. Este misteriós objecte guiarà ambdós protagonistes al bosc on descobriran una cosa sorprenent. A més, rebran un missatge sobre Jessi que no els agradarà.

Mentrestant, els Trager intentaran connectar totes les peces del puzle per a esbrinar qui és realment Kyle. Ara no saben si han de tindre-li por o seguir protegint-li. Per la seua banda, a Jessi no li agrada el que ha descobert sobre ella mateixa, i Madacorp vol que actue per al que ha sigut programada.

Especial el 12 de desembre amb els capítols favorits de Matt Dallas
El 12 de desembre, i per a posar punt final momentani amb l'emissió de la sèrie, la cadena emetrà els dos capítols preferits de Matt Dallas –L'actor que dóna vida a Kyle XY–. Dalles va visitar Espanya la setmana passada i, a més de "ser entrevistat" en 'El hormiguero', va aprofitar per a gravar algunes peces per a la cadena.

Amb una mitjana de 2.195.000 espectadors (12,5% de share), esta producció americana s'ha convertit en el segon programa més vist de la cadena en la temporada 2007/08.

La segona temporada seguix al Gener als Estats Units
Darrere d'un descans d'uns quants mesos, la segona temporada de 'Kyle XY' es reprendrà al Gener als Estats Units pel canal ABC Family, pel que encara tardarà a arribar a Cuatro. A més, la cadena ja va confirmar una tercera temporada de la sèrie, que encara no té data d'emissió.

A l'emetre's en una cadena de cable als Estats Units, es dóna la casualitat que els capítols de 'Kyle XY' tenen més audiència en els seus primers passes a Espanya que als Estats Units.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele