domingo, 11 de noviembre de 2007

LA 1 PREPARA UNA SERIE AMBIENTADA EN ELS ANYS 20

“Preparem una sèrie de tipus històric, en la línia de Amar en tiempos revueltos. Eixa atenció a la memòria i a la ficció d'època la mantindrem. Segurament, al febrer estrenarem esta sèrie setmanal centrada en els anys 20, amb una gran família en un entorn convuls, amb els enfrontaments socials de l'època, intentat repassar la història des d'una forma pròxima a l'espectador”, assegurava el passat 24 d'octubre Javier Pons, director TVE, en una entrevista concedida al Periòdic de Catalunya.

Segons s'ha conegut esta nova sèrie d'horari de màxima audiència, que es troba en fase de preproducció i càsting, portarà per títol “La señora” i estarà protagonitzada per una dona que, a pesar de les dificultats que tenien les dones en l'època per a obrir-se camí en el terreny laboral -en plena dictadura del General Primo de Rivera-, es veu obligada a prendre les regnes del negoci de son pare.

La producció va a càrrec de Diagonal TV (“Amar en tiempos revueltos”, “Ventdelplà”). En principi, TVE té previst iniciar el rodatge de “La señora” al Gener per a, com assegura Pons, poder estrenar-la inclús al febrer. Amb esta nova ficció, queda clar que la cadena pública continua apostant per la nostàlgia i les sèries d'estil històric com demostren les consagrades “Cuéntame cómo pasó” i la citada “Amar en tiempos revueltos”.

Prepara també una sèrie nacional per a les vesprades

Però esta no és l'única nova aposta de ficció que prepara TVE ja que “un altre camí que ja hem iniciat és intentar substituir al culebron llatí de la vesprada, una espècie de compromís que teníem i per al que estem preparant un projecte que s'estrenaria al maig de què encara no es pot dir molt. Seria una telenovel·la diària que constituiria la nostra aposta definitiva per la ficció espanyola”, afirmava Pons al Periòdic.

Per la seua banda, la productora catalana Diagonal TV no sols prepara per a TVE “La señora” sinó, com ja vam informar el passat octubre, el serial “Dos lunas” amb Mercé Llorens, Toni Cantó i María Casal per a Antena 3, que la cadena té intenció d'emetre dos vegades per setmana en horari de màxima audiència.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele