lunes, 19 de noviembre de 2007

JAVIER ESTRADA PRESENTARA "AL PIE DE LA LETRA" EN ANTENA 3

Antena 3 ja té presentador per al seu nou karaoke: el triat és Javier Estrada, un polifacètic actor, cantant i tenista.

Estrada, natural de Barcelona, va botar a la fama després de participar en la tercera edició de 'Gran hermano'. Posteriorment, va protagonitzar amb gran èxit el serial de TVE 'Luna negra'.

L'any 2005, va repetir en els realities amb més èxit, proclamant-se vencedor de l'edició xilena de 'La granja VIP'. Més recentment, ha participat com a actor en el serial d'Antena 3 'CLA. No somos ángeles', l'emissió del qual va finalitzar la passada setmana en Antena.Nova.

En l'àmbit musical, va ser el representant d'Espanya en el Festival Internacional de la Cançó de Vinya del Mar a Xile i jurat posteriorment. Té un disc i també ha exercit com a presentador a Xile.

Antena 3 estudia la seua emissió diària

Antena 3 comença en breu la gravació del concurs i, estudia en estos moments la seua emissió diària, segons ha pogut saber la premsa especialitzada en televisió. L'estrena del concurs està previst per al pròxim mes de desembre.

'Al pie de la letra' està basat en un reeixit concurs de karaoke que repta els participants a què demostren que coneixen perfectament la lletra íntegra de conegudes cançons populars. L'adaptació espanyola d'este xou que en EE.UU. Emet la cadena NBC anirà a càrrec de la productora Gestmusic.

L'estrena americana de 'The Singing Bee' el passat dia 10 de juliol va suscitar un gran interés entre l'audiència americana al registrar una mitjana de 13,1 milions d'espectadors. Este concurs de la NBC es va situar com el millor debut televisiu de l'estiu des de l'estrena de 'Dancing with the Stars' en 2005.

'al peu de la lletra': karaoke, concurs, espectacle

'Al pie de la letra' és un concurs de karaoke poc convencional i un espectacle musical que exigix un alt coneixement de les lletres de les cançons populars més representatives del nostre país. En cada edició del programa participen sis concursants que han sigut seleccionats de l'auditori en què es realitza el programa.

'Al pie de la letra' no permet equívocs i sanciona els concursants que no recorden a la perfecció la lletra de la cançó que se'ls proposa amb l'eliminació. El concurs es torna en un divertit xou televisiu quan l'audiència observa atònita com algun dels concursants no sols s'equivoquen en la lletra, sinó que a més destrossa la cançó.

'Al pie de la letra' compta amb tres fases eliminatòries i una gran final a què tan sols accedix el concursant que millor haja resolt tots els jocs que se li proposen.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele