miércoles, 21 de noviembre de 2007

CUATRO RETRANSMITEIX LA GALA DE L'ESPORT DEL DIARI "AS"

Cuatro serà testimoni de la primera edició dels Premis As de l'Esport. "La veu de l'afició", una gala que reconeix el valor indiscutible que té l'afició en esta disciplina. Per això, el diari vol atorgar a l'afició l'opció de ser ells els que premien a l'esport en les categories de Futbol, Motor, Més Esport i Promesa, a través de la pàgina web.

Els màxims representants del món de l'esport, les millors actuacions musicals i moltes sorpreses faran este dia la gran festa de l'esport. Els Brolle'ls (Manu Carreño i Manolo Lama) junt amb Àngels Barceló seran els encarregats de conduir esta gala.

Esta edició dels Premis As, que se celebra en el pavelló Madrid Arena, estarà apadrinada per grans comunicadors de l'esport, entre ells José Ramón de la Morena, Paco González, i Carlos Martínez, i contarà, a més, amb les actuacions musicals de Paulina Rubio, Dover, Pereza, i La Mala Rodríguez.

Quant als guardons destaquen quatre categories, i en cada una d'elles ja hi ha dos finalistes triats pels aficionats en la web: Premi Futbol (Sevilla Club de Futbol i Raúl), Premi Més Esport (Selecció de Basquetbol Masculí i Femení i la Selecció de Voleibol), Premi Motor (Jorge Lorenzo, Fernando Alonso) i Premi Promesa (el jugador de basquetbol Ricky Rubio i el futbolista Bojan).

Al llarg de tota la gala, hi haurà connexions amb altres dos rostres coneguts de Cuatro, Nico Abad i Juanma Castaño aniran conduint al llarg de tota la gala les cinc finals dels jocs dels diferents Streetmarketing (competicions virtuals de futbol, tenis, motos i automobilisme que s'han dut a terme a Sevilla, València i Madrid), per a competir amb un AS de l'esport. Els campions anònims es reptaran en la gala amb esportistes destacats i les finals se succeiran entre premi i premi.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele