miércoles, 14 de noviembre de 2007

ANTENA 3 JA GRAVA "HISTORIA DE LUNA"

Antena 3 i la productora Diagonal TV ("Amar en tiempos revueltos", "Ventdelplà") estan gravant “Historia de Luna”, la nova ficció de la cadena per a l'horari de màxima audiència. Segons informa un comunicat de la cadena, es tracta d'una sèrie amb “una temàtica totalment diferent del vist fins ara en televisió ja que la seua trama principal gira entorn del món de la prostitució de luxe". "També és la història valenta, descarada i descarnada d'una venjança”.

“Historia de Luna” -anunciada inicialment com "Dos lunas"- narra la vida de Lluna, una jove que somiava de ser d'una altra manera i viure d'una forma totalment diferent. Darrere d'un llarg recorregut, un espectacular canvi físic i la consecució d'una còmoda posició econòmica, Luna s'adona que res d'açò hi ha sigut suficient per a poder aconseguir els seus objectius.

Sinopsi

Luna és una jove alegre, extravertida i somiadora que sorprén al seu promés, Manuel, en braços de la seua pròpia germana, Mireia. Açò la impulsa a deixar el seu poble i tractar de començar una nova vida, on res serà fàcil. Manuel, despitat, l'acaçarà sense parar fins a provocar un succes que li canviarà la vida per complet.

La jove acabarà amb la cara marcada i Gonzalo, un jove que s'ha enamorat de Luna, acabarà en coma. Per a pagar el tractament que precisa Gonzalo, a Luna no li quedarà una altra eixida que endinsar-se en el món de la prostitució de luxe. En esta nova vida, Luna trobarà una cosa que no espera, però això no tindrà el camí fàcil.

Els personatges

MERCÉ LLORENS és LUNA
Luna és un dona prop dels 30 i que ha viscut sempre en un xicotet poble castellà. Però també hi ha una altra Luna, la que abandona el seu nucli familiar per a viure a Madrid i a la que les circumstàncies canvien el seu caràcter extravertit i somiador.

CRISTÓBAL SUÁREZ és GONZALO
Gonzalo és un jove aspirant a actor que serà clau en la nova vida de Luna.

MARC CARTES és CÉSAR
César és un altre dels hòmens importants en la vida de Luna. Ric hereu d'una poderosa família.

IAGO GONZÁLEZ és MANUEL
Es el nóvio que Luna tenia quan vivia en el poble. Un home prepotent i sotmés a una mare que és “la rica del poble”.

ADRIANA LAVAT és LAURA
Una dona elegant i molt segura de si mateixa. A pesar de treballar com a advocada, també exercix la prostitució. Es convertirà en la millor amiga de Luna.

TONI CANTÓ és ALBERTO
Regenta un negoci de prostitució de luxe, que també exercix. Viu en un pis amb Laura, Cristina e Ingrid.

GEMMA GIMÉNEZ és MIREIA
Germana de Lluna i amant de Manuel, el seu nóvio del poble. Dona honesta que reconeix que ha fet coses que no han estat bé. Quan intenta reaccionar ja és tard.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele