jueves, 1 de noviembre de 2007

PEPA I AVELINO REAPAREIXEN ESTE DIVENDRES EN "¿DONDE ESTAS CORAZON?"

'¿Dónde estás corazón?', l'espai que conduïx Jaime Cantizano, rebrà el divendres 2 de novembre a Marisa Porcel i Pepe Ruiz. Els populars actors, que acaben d'incorporar-se a Antena 3, repassaran les seues respectives trajectòries professionals i explicaran els seus pròxims projectes en la cadena. Es tracta de la primera aparició de la parella després de donar-se a conéixer el seu fitxatge per Antena 3.

De "sense papers" als millor pagats
El fitxatge de Marisa Porcel i Pepe Ruiz va ser tota una sorpresa la setmana passada. Poc després vam saber que a Antena 3 no li va resultar molt complicat fitxar-los, ja que la parella, igual que la resta d'actors de 'Escenas de matrimonio', no tenia contracte ni amb la productora de la sèrie ni amb la cadena.

Arran d'estes informacions, la Unió d'Actors va arribar a denunciar la productora de José Luis Moreno, reclamant una inspecció laboral per a verificar si Miramon Mendi complix la legislació vigent.

Ara, Marisa Porcel i Pepe Ruiz són un dels actors millors pagats de la xicoteta pantalla. El seu sou no ha transcendit, però podria rondar el milió d'euros anuals, segons han publicat alguns mitjans.

Trajectòries de Marisa i Pepe
Marisa Porcel i Pepe Ruiz han desenrotllat en Antena 3 gran part de la seua carrera professional en televisió. De fet, Ruiz va debutar en la xicoteta pantalla en la ficció 'El orgullo de la huerta', primera sèrie de la història d'Antena 3. Per separat han intervingut a més en les sèries de la cadena 'Aquí no hay quien viva', 'Canguros' i 'Los ladrones van a la oficina'. Recentment, en 2004, han compartit repartiment en la comèdia 'La sopa boba'.

Marisa Porcel ha combinat el cine, el teatre i la televisió. En la seua filmografia consten títols com "Casiopea", "El bosque animado", "Soldadito español" o "La amante perfecta". En la xicoteta pantalla, ha participat en les sèries 'Cañas y barro' i 'Médico de Familia' i en les comèdies d'Antena 3, 'Aquí no hay quien viva', 'La sopa boba', 'Canguros' y 'Cañas y barro'.

Pepe Ruiz va penjar la seua llicenciatura en Dret per a dedicar-se a la interpretació. Ha estat present en més de cinquanta produccions teatrals, la majoria papers còmics d'obres de Arniches o Mihura. La seua àmplia carrera com a actor li ha portat també a la gran pantalla, on ha participat, entre altres, en "Esta noche, no", "El carnaval de las bestias" i "La cabeza del Bautista", entre altres. En televisió, ha col·laborat en la minisèrie "Teresa de Jesús" i en les sèries 'Los ladrones van a la oficina' i 'La sopa boba', d'Antena 3 .

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele