domingo, 2 de diciembre de 2007

PACO LOBATON TORNA A LA TELEVISIO

Canal Sur Televisión aposta de nou per un espai basat en la nostàlgia i el record amb l'estrena, des d'ahir diumenge 2 de desembre a les 22:15 hores, de "Regreso al Futuro", que presenta el periodista Paco Lobatón, segons va informar la cadena en una nota.

El programa suposa la tornada del periodista a televisió, i també a Canal Sud, dos anys després de l'últim programa que va presentar en la cadena andalusa, concretament el magacín "La vida en tiempo real" en la tardor de 2005.


La passada temporada, Paco Lobatón va produir el batega night "Expreso Noche", també en Canal Sud, encara que no el va presentar."Regreso al futuro", d'emissió setmanal, recordarà en cada entrega històries, notícies i persones que van ser protagonistes fa ja algun temps. Així, el dia de l'estrena es va parlar del Palmar de Troia i es rememorar la figura del genial cantaor Gambeta, entre altres continguts.

El programa està realitzat per Produccions 52. El director és Nicolás Díaz i el seu productor executiu José Miguel Hernández.

Una mirada al nostre passat

Cada setmana "Regreso al futuro" rescatarà moments inoblidables, des de diverses perspectives. Al llarg de les diferents emissions s'explicaran els canvis de la societat fent ús d'una arma tan eficaç com la publicitat.

Però no sols es mostraran els anuncis d'altres èpoques, sinó que, seguint eixe esperit nostàlgic, es mostraran episodis o temes que ens han acompanyat al llarg de les nostres vides com els programes infantils, els joguets, les tradicions nadalenques o l'humor en televisió.

El programa analitzarà l'evolució de fets socials que en el seu dia van causar impacte i que la societat i els mitjans de comunicació ja han oblidat i rescatarà personatges de la televisió, el cine o la cançó que van ser ídols ja desapareguts com Nino Bravo, Carlos Cano o el mencionat Camarón. Igualment, es recordarà la trajectòria d'altres personatges que seguixen molt vigents en les nostres vides, com els germans Cadaval, Josema Yuste, Emilio Aragón, etc.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele