miércoles, 26 de diciembre de 2007

EL MES DESTACAT DE L'ANY A "360 GRADOS", EN ANTENA 3

'360 grados', l'espai d'actualitat presentat per Roberto Arce i produït pels Servicis Informatius d'Antena 3, donarà, des de tots els angles de l'actualitat, una volta completa a les notícies més importants del 2007. Serà este dijous després de la pel·lícula "Golden Eye".

El programa de matí resumirà, en imatges, els temes més polèmics i conflictius dels últims 12 mesos i arreplegarà els moments més interessants dels debats més destacats del 2007 com, la polèmica del Rei amb Hug Chávez, la unitat d'Espanya, la Llei de Memòria Històrica, el terrorisme d'ETA, la Sentència del 11-M, el cas Madeleine, la pujada de les hipoteques, el caos de l'AU a Barcelona, o l'enduriment de les sancions per als conductors infractors, entre altres.

'360 grados' abordarà també altres successos que han marcat el 2007, com el crim de Fago, la violència ultra i les principals notícies del món de l'esport.

Actualitat i debat

Des del passat 18 de setembre, Roberto Arce conduïx en directe cada setmana, '360 graus', l'espai d'actualitat i debat d'Antena 3. Un segon informatiu que s'ocupa dels temes més polèmics i pròxims de l'actualitat, des de tots els angles i des de tots els punts de vista.

Cada setmana, '360 grados' aborda un o més temes enfrontant cara a cara als personatges més representatius de la polèmica que s'aborde. A més, des del plató, analistes, experts, afectats i ciutadans oferixen una visió global del tema objecte del debat.

Els espectadors també l'oportunitat de participar en directe a través de telefonades, correus electrònics i missatges sms.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele