miércoles, 12 de diciembre de 2007

"PETA-ZETAS" CASI A PUNT

Antena 3 estrenarà pròximament 'Peta-Zetas', un batega xou setmanal que repassarà les últimes dècades en clau d'humor. La cadena confirma d'esta manera per fi l'estrena d'este programa, que en principi anava a emetre's al setembre de la mà de Eduardo Aldán.

'Peta-Zetas' canvia de presentador i amplia la seua temàtica. El programa arrancarà en els anys 80 però abordarà finalment més dècades i José Corbacho serà el seu peculiar mestre de cerimònies per a repartir joc entre els col·laboradors, garantir l'espectacle i donar pas als diferents vídeos que arreplegarà imatges inèdites d'aquells anys tant del panorama nacional com internacional.

Les noves seccions

'Peta-Zetas' comptarà amb un equip de col·laboradors que, entre altres labors, comentarà els diferents vídeos de les seccions en què s'estructurarà el programa per a arreplegar tot l'ambient que es va viure en aquells anys.

Els rànquings: 'Peta-Zetas' oferirà cada setmana diferents rànquings temàtics que els col·laboradors s'encarregaran de comentar en la taula del programa: les cançons més embafoses; els ‘casoris' més sonats; els estafadors més bergants; els freaks amb major encant, etc.

El duel: Cada setmana el programa mostrarà dos objectes representatius (Walkman/ Hula Hop) de la dècada que revisen i el públic haurà de decidir quin d'ells ocuparà un lloc en la particular història del programa.

L'entrevista: 'Peta-Zetas' rebrà la visita d'un personatge famós, que en el seu moment va ser un veritable icona de l'època, a què entrevistarà José Corbacho amb el seu peculiar estil.

La cançó final: El programa es tancarà amb una gran festa que tindrà com a colofó una cançó que en el seu moment es va convertir en un gran èxit i que serà interpretada per Corbacho i els col·laboradors del programa.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele