lunes, 10 de diciembre de 2007

POC A POC ES CONEIXEN ELS NOUS CONCURSANTS DE "SUPERVIVIENTES"

Leo Segarra, un dels tres finalistes de l'última edició de “Operación Triunfo”, concursarà en la nova edició de “Supervivents”, segons ha conegut la premsa especialitzada en televisió.

El jove cantant valencià serà un dels dotze rostres famosos que participarà en la tercera entrega del reality que emet Telecinco, l'estrena de la qual està previst per al pròxim gener una vegada concloga “Gran Hermano”.

Leo, el pas del qual per “OT” serà recordat pels enfrontaments directes que mantenia amb el polèmic membre del jurat Risto Mejide, es convertix així en el quart triomfet que participa en “Supervivientes”.

La passada temporada, el concursant sevillà de “OT I”, Javián, va provar sort com a aspirant a Robinson, quedant-se a les portes de la gran final que va guanyar el cubà i ex de Isabel Gemio, Nilo Manrique.

Mentrestant, en l'edició de 2006, van ser Verónica Romero (OT I) i Jesús de Manuel (OT IV) els que es van llançar a l'aventura del programa que produïx Magnòlia (“Camera café”, “¡Cléver!”)

Té ja dos discos en el mercat

Leo Segarra escometrà en “Supervivientes” la seua segona experiència televisiva després de botar a la fama gràcies a “Operación Triunfo 5” la passada tardor. Enguany, ha llançat dos discos en solitari, el seu debut “Iniciando sesión” i el recopilatori “Lo mejor de Leo” amb les seues actuacions en el concurs de Gestmusic.

Després de participar en la Gira Adelante OT amb altres concursants, l'artista valencià va realitzar prop de quinze concerts en el tour "Iniciando sesión" per les províncies de Madrid, València, Castelló, Alacant, Santander i Màlaga. També va comptar amb col·laboracions del seu company d'acadèmia, Moritz, i la seua amiga i parella, Lorena, última guanyadora d'OT.

L'examant de Lady Di, entre els possibles concursants

Telecinco i la productora Magnolia es troben immerses en el procés de càsting de famosos per al reality de supervivència que presentarà de nou Jesús Vázquez.

Entre els personatges que sonen com a candidats per a participar en la competició d'enguany figura James Hewitt, el mediàtic examant de Diana de Gales, que ja té àmplia experiència com a concursant de reality xous en la televisió britànica.

Entre altres programes, James Hewitt (49 anys) va participar en el “Factor X” de famosos (2005), on va compartir escenari amb Rebecca Loos, i va arribar a guanyar “Back to reality” en el canal Channel Five, en 2003. També va concursar en l'esdeveniment d'alçament de pesos "The Games" (Channel 4, 2003), en la competició de lluita lliure amb famosos "Celebrity Wrestlint" (ITV, 2005) i en el programa suec "High Chaparall" (2004).

Jesús Vázquez torna amb "Supervivientes"

Després de la seua emissió a la primavera els dos últims anys, Telecinco avança a l'hivern “Supervivientes”, un dels seus grans concurs-reality de la temporada. Jesús Vázquez, el presentador estrela de Telecinco i actualment en període de descans, serà l'encarregat una vegada més de presentar la gala de “Supervivientes” des del plató del programa a Madrid.

El meteoròleg Mario Picazo, per la seua banda, podria repetir com a conductor des de l'illa o l'enclavament selvàtic on se celebre esta vegada el concurs, atés que el programa de ciència que copresenta actualment junt amb Emma García els diumenges, “!Cléver¡”, es despedix al Gener.

Notable audiència en les seues dos edicions anteriors

El passat 28 de juny, dijous, el triomf del cubà Nilo Manrique en la final de “Supervivientes: Perdidos en Honduras” va ser vist per un 30% de l'audiència i un total de 3.773.000 espectadors. Mentrestant, el concurs va obtindre una mitja global del 24.8% de quota de pantalla i 3.312.000 televidents.

El reality de Telecinco va tancar la seua segona edició amb un dada molt semblant al desenllaç de la seua primera entrega. Així, la victòria de Manrique només va marcar 1.5 punts menys que el triomf de Carmen Russo en l'estiu de 2006, encara que amb 100.000 espectadors més, probablement pel fet que la final de llavors es va emetre l'11 de juliol, ja entrat l'estiu i amb el consegüent menor consum televisiu.

En la seua primera edició en Telecinco, en 2006, “Supervivientes: Perdidos en el Caribe” (mitja del 23.8% de quota i 3.315.000 espectadors) va ser recuperat amb encert per Telecinco, després de diverses entregues en Antena 3 baix el nom de “La Isla/selva de los famosos” o “Aventura en África”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele