martes, 4 de diciembre de 2007

"CUESTION DE SEXO" I "EL SINDROME DE ULISES" TINDRAN UNA SEGONA TEMPORADA

La sèrie de Notro Films continuarà la seua aventura al llarg de 2008, darrere d'obtindre la renovació. Segons han confirmat, la sèrie es despedirà de l'audiència la setmana que ve, però ja té prevista la seua tornada per a la pròxima primavera. La productora ha rodat un total de 12 episodis que seran emesos en la seua totalitat abans de Nadal.

La nova tanda de capítols comptarà amb 14 capítols, el que fan un total de 26 entregues en total. L'equip ja ha sigut avisat que les gravacions seran represes a mitjan mes de febrer. Les previsions de la productora i de la cadena és que els nous capítols estiguen preparats per a la seua emissió a partir de la Setmana Que Ve Santa.

Després de la renovació de 'Cuestión de sexo', només queda conéixer si Quatre dóna llum verd o no a la nova tanda d'entregues de 'Gominolas'. A pesar de no mantindre les dades del seu gran estrena, la nova sèrie de Fernando Tejero i Arturo Vals està per damunt de la mitjana de la cadena i tot fa indicar que la cadena apostarà per noves entregues.

'Cuestión de sexo' va batre el seu rècord d'audiència el dia de la seua estrena, el 25 de setembre, al superar la barrera dels 2 milions d'espectadors (2.163.000) amb un share del 12,4%. El passat 6 d'octubre la sèrie de Notro Films va igualar eixa mitja encara que amb 600.000 espectadors menys. Des de la seua estrena, la sèrie que protagonitza, entre altres, Willy Toledo es manté entorn del milió i mig de fidels cada setmana.

Noves històries per a Ulisses

Antena 3 ha estrenat en este inici de curs tres noves sèries de ficció. Excepte 'Quart', el hombre de Roma', la resta de produccions ha trobat el seu buit en el complicat prime estafe del dilluns i del dimarts.

Darrere d'anunciar-se la renovació de 'La familia Mata', ara li ha arribat el torn a 'El síndrome de Ulises', segons ha conegut la premsa especialitzada en televisió. La sèrie de ficció TV tornarà l'any que ve amb 13 nous episodis. No tots els actors han renovat ja el seu contracte, però la majoria ja comptava amb un contracte que els unia a una segona temporada si l'audiència responia de manera positiva.

A pesar de la dura competència 'El síndrome de Ulises' ha sabut connectar amb el públic, de fet, en les últimes setmanes s'ha convertit en la primera opció del prime estafe enfront de 'Herederos' i a 'RIS, científica'.

'El síndrome de Ulises' va obtindre el seu millor resultat el dia de la seua estrena. El 2 d'octubre més de 3 milions de telespectadors (3.093.000) van veure la sèrie de Miguel Ángel Muñoz, és a dir, el 17,4% de l'audiència. En les últimes setmanes ha aconseguit liderar la seua franja d'emissió amb mitjanes superiors als dos milions d'espectadors.

'El síndrome de Ulisses' conta el gir radical en la vida Ulisses, que passa de disfrutar d'una vida acomodada, a haver de treballar en dures condicions en una barriada marginal. Miguel Ángel Muñoz, Olivia Molina, Nancho Novo, Toni Acosta, Javier Mora i Carla Antonelli encapçalen el repartiment d'esta sèrie.

La nova tanda de capítols tornarà a tindre d'escenari al barri Arroyo Pingarrón i de protagonistes a tots els que l'habiten. No obstant això, seguint la línia de la seua primera temporada, la sèrie seguirà la seua estructura entorn de diversos eixos dramàtics que passaran, tots ells, per un mateix centre: Ulisses.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele