domingo, 2 de diciembre de 2007

"LA SEÑORA" NOVA SERIE DE LA 1 PER AL 2on TRIMESTRE DE 2008

Els actors Lucía Jiménez ("Los dos lados de la cama", "La caja Kovak") i Rodolfo Sancho ("MIR", "Amar en tiempos revueltos") seran els protagonistes principals de "La señora", la nova sèrie setmanal ambientada en els anys 20 que prepara TVE.

Ambdós intèrprets, que van treballar junts fa una quasi dècada en el serial juvenil de Telecinco "Al salir de clase", tornaran a veure's les cares en esta ficció el rodatge de les quals comença el pròxim gener per a estrenar-se, previsiblement, al març.Lucía Jiménez torna d'esta manera a la televisió nacional després de protagonitzar en 2003 la tv movie de Telecinco, "Jugar a matar".

Per la seua banda, Rodolfo Sancho continua de moment en la sèrie mèdica "MIR" , de la que ja hi ha gravats diversos capítols de la seua segona temporada que Telecinco estrenarà pròximament.

Una jove burgesa asturiana es posa al capdavant del negoci familiar En "La señora"

Lucía Jiménez donarà vida a una jove burgesa asturiana que, a pesar de les dificultats que tenien les dones en l'època per a obrir-se camí en el terreny laboral -en plena dictadura del General Primo de Rivera-, es veurà obligada a prendre les regnes del negoci de son pare.

Produïda per Diagonal TV ("Amar en tiempos revueltos", "Ventdelplà"), esta nova ficció s'unix a l'aposta de TVE per la nostàlgia i les sèries d'estil històric com demostren les consagrades "Cuéntame cómo pasó" y la citada "Amar en tiempos revueltos".

Amb "La señora", segons va declarar el passat octubre el director TVE Javier Pons, "eixa atenció a la memòria i a la ficció d'època la mantindrem. Esta sèrie estarà centrada en els anys 20, amb una gran família en un entorn convuls, amb els enfrontaments socials de l'època, intentat repassar la història des d'una forma pròxima a l'espectador".

Estrenarà l'adaptació televisiva de "Las voces del Pánamo"

Junt amb "La señora", TVE també oferirà al març l'adaptació televisiva -en forma de minisèrie- de "Las voces del Pánamo", última obra del premiat escriptor català Jaume Cabré en la que es relaten històries teixides en el revés de la Guerra Civil des de la transició fins a l'actualitat.

Produïda per la televisió catalana TV3 i Diagonal TV amb el suport del programa Mitjana de la Unió Europea, la cadena alemanya ZDF també està interessada a participar en este projecte després que la novel·la de Cabré haja venut ja deu mil exemplars a Alemanya, un èxit a què ha contribuït el programa televisiu de Joschka Fischer.

L'exvicecanceller alemany conduïx un espai sobre llibres en esta cadena en què va destacar l'obra de Cabré, el que va produir un efecte multiplicador en les vendes de la novel·la.

Una altra sèrie nacional per a les vesprades

Però esta no és l'única nova aposta de ficció que prepara TVE ja que "un altre camí que ja hem iniciat és intentar substituir al culebron llatí de la vesprada, una espècie de compromís que teníem i per al que estem preparant un projecte que s'estrenaria al maig de què encara no es pot dir molt. Seria una telenovel·la diària que constituiria la nostra aposta definitiva per la ficció espanyola", afirmava Pons al Periòdic de Catalunya.

Per la seua banda, la productora catalana Diagonal TV no sols prepara per a TVE "La señora" i "Las voces del Pánamo" sinó, com ja informem el passat octubre, el serial "Dos lunas" amb Mercé Llorens, Toni Cantó i María Casal per a Antena 3, que la cadena de Planeta té intenció d'emetre en prime estafe dos vegades per setmana.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele