martes, 11 de diciembre de 2007

ANA GARCIA SIÑERIZ I BORIS IZAGUIRRE DESPEDIRAN L'ANY A CUATRO

Ana García-Siñeriz i Boris Izaguirre seran els encarregats de donar pas al 2008 en Cuatro, segons anuncia la cadena en una nota.

Els presentadors del magacín “Channel nº 4” interrompran les seues vacacions nadalenques per a retransmetre les campanades que, una vegada més, des de la Porta del Sol de Madrid, donaran començament al nou any.

Amb ells dos, Cuatro viurà la seua tercera Nit de cap d'Any, que en els dos anys anteriors va estar protagonitzada per Pablo Motos i les formigues Trancas i Barrancas (2006) i Eva Hache i els guinyols (2005).

Es completen els rostres de la Nit de cap d'Any

Amb l'anunci hui de Boris Izaguirre i Ana García Siñeriz en Cuatro, es completa així la presentació de les Campanades en totes les cadenes nacionals.

Així, Anne Igartiburu i Antonio Garrido despediran l'any en L'1; Ramón García i Anabel Alonso faran el propi en Antena 3; David Muro i Soledad Mallol (Roberto i Marina en “Escenas de Matrimonio”) es desplaçaran a Saragossa per a les Campanades de Telecinco; i Patricia Conde i Ángel Martín (“Sé lo que hicisteis”) prendran el raïm en laSexta per segon any consecutiu.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele