domingo, 23 de diciembre de 2007

LA SEXTA CONTA AMB L'ESPECIAL DE "BUENAFUENTE" PER A LA NIT DE NADAL

La Sexta comptarà amb un especial nadalenc de Buenafuente que s'emetrà el pròxim 24 de desembre a les 21:45 hores, en el que Andreu aconseguirà reunir a la competència més màgica del Nadal, Melchor, Gaspar, Baltasar i Pare Noel, que estaran interpretats pels actors habituals del programa, i els enfrontarà en una entrevista conjunta.

En el programa Andreu farà un repàs de les frases més polèmiques de l'any: "Por qué no te callas", "Yo no me llamo Jose Luis", "Mi primo me ha dicho que el cambio climático no es pa tanto", "Cuantos mundiales ha ganado Raúl" o "El Ave llegará a Barcelona el 21 de diciembre" seran algunes de les manifestacions de personalitats que passaran a la història com a màximes del 2007 i que Andreu comentarà en el seu habitual monòleg amb el segell d'humor característic del programa.

Este especial nadalenc comptarà amb un invitat sorpresa de què ni tan sols Andreu coneixerà la seua identitat. El presentador l'entrevistarà amb una venda en els ulls intentant esbrinar de qui es tracta. L'humor que està present en tot el programa, contarà també amb l'especial aportació de l'humorista Berto Romero, qui interpretarà junt amb Andreu un tema musical. Buenafuente contarà també amb la participació en directe de Alicia Keys qui cantarà un dels seus últims temes del seu tercer àlbum "As I Am".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele