domingo, 23 de diciembre de 2007

ESPECIAL D'EVA HACHE EN LA NIT DE NADAL A CUATRO

Cuatro ha confiat la seua Nit de Nadal a dos dels programes veterans de la cadena. La cadena obrirà la nit amb un especial de 'El hormiguero' capitanejat per Pablo Motos seguit d'un altre especial de 'Noche Hache'. De bon matí, doble sessió de cine.

A les 21:15, 'El hormiguero, ¿Por qué no te quedas?'

En esta data tan especial, just després del discurs del Rei, Pablo Motos ha aconseguit reunir, com les famílies en Nadal, a tots els seus components: Luis Piedrahita, Raquel Martos, Jandro, Flipi, Marron, Toño i, per descomptat a les estreles del programa Trancas y Barrancas, les formigues més famoses de la televisió en un especial titulat 'El Hormiguero, ¿por qué no te quedas?'. El xef Pablo Motos i el llavaplats Trancas y Barrancas han preparat un menú molt especial amb humor, experiments, llagostins i sorpreses. I ens ajudaran a passar les mantegades Javier Sardá, Juanes, Carmen Machi, Chenoa, Nek, Andy y Lucas, la ministra de Foment…

En 'El Hormiguero, ¿por qué no te quedas?', després del rap nadalenc cantat per Raquel Martos junt amb els no habituals –On veurem per què mai canten en el programa-, el programa donarà pas a les distintes seccions on Flipy enlluernarà als espectadors amb els seus extravagants experiments. Marron, el mestre empanao, ensenyarà a fer uns truquets amb els elements que hi haja a mà en el sopar, Toño contarà els compromisos que passa en Nadal, Jandro ens ensenyarà a transformar un tovalló en un pollastre, i Piedrahita enlluernarà amb el seu enginy i la seua famosa imitació del Fauno, una cosa inèdita fins a la data.

A les 00:00 'Feliz Hachebuena'

El batega xou capitanejat per Eva Hache desitja tots els seus seguidors una 'Feliz Hachebuena' amb un programa especial dedicat a tota la família que li agrade l'humor incontenit, però amb molt contingut. 'Noche Hache' proposa per a esta vetlada noves opcions que no oferix ningú este dia en tot l'univers catòdic:

D'aperitiu, el missatge de Nadal de S.G.M.E.H. A tots els espanyols… de Su Graciosa Majestad Eva Hache, per descomptat. 'Feliz Hachebuena' ha aconseguit fer-se amb un document inèdit: el primer informatiu que va realitzar Quatre una nit com la de hui però de fa 2007 anys. Javier Ruiz, Mónica Sanz, Jon Sistiaga, Marta Reyero, Manu Carreño i Florenci Rey ja estaven al peu del canó informatiu quan va nàixer Jesucristo. I ho mostraran per primera vegada en el programa. A més, Raquel Sánchez Silva visitarà el programa per a donar-nos el consell més útil d'estes dates: com reciclar les sobres del sopar de Nit de Nadal.

Per la seua banda, Quequé portarà una Guerra dels Mitjans molt especial amb la Guerra dels discursos nadalencs; Agurne Anasagasti presentarà VC-Vaya Cante, la llista de les cançons indiscutibles de 2007 segons Noche Hache; Javier Coronas narrarà la inquietant desaparició de Papá Noel; Julián López donarà a conéixer en exclusiva la Carta als Reis Mags de Luis Aragonés; Els guinyols celebraran la Nit de Nadal des del Palau de la Moncloa; Marta Nebot viatjarà per tot el món per a invitar a la festa de Noche Hache a personatges com Benedicto XVI, Nicolás Sarkozy, Elton John… i a més visitarà els sets de les sèries punteres de Cuatro ('House', 'Anatomía de Grey', 'Kyle XY', 'Médium'…) per a xarrar amb els seus protagonistes; Ricardo Castella seguirà amb la seua anàlisi detallada de l'actualitat política i Fernando Gil obrirà les línies telefòniques de 'Noche Hache' per a donar pas a un concurs molt peculiar.

Tampoc podia faltar en 'Feliz Hachebuena' la primícia mundial de l'anunci nadalenc que el Ministeri de Defensa ha preparat per a les nostres tropes en l'estranger, una entrevista exclusiva amb el mateix Jesucristo i una ració especial i nadalenca de la mítica Versión Original Subtitulada.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele