martes, 18 de diciembre de 2007

LA SEXTA EMITIRÀ LES CAMPANADES EN UN PARC D'ATRACCIONS

La Sexta despedirà l'any 2007 des d'un parc d'atraccions i amb Patricia Conde i Ángel Martín como mestres de cerimònies de les tradicionals campanades, en les que estaran rodejats d'alguns dels personatges més volguts de la televisió de tots els temps, informa la cadena en una nota.

A partir de les 22:00 hores de la Nit de cap d'Any, laSexta emetrà una edició especial de “Sé lo que hicisteis…”, baix el títol “Sé lo que hicisteis en 2007”. Este format, referent de la cadena, que paròdia amb humor als famosos i periodistes del món del cor, serà l'encarregat de donar la benvinguda al 2008 amb més de dos hores de sketches, reportatges, anàlisi i rialles.

Repàs als millors moments de l'any

Patricia Conde y Ángel Martín estaran acompanyats pels col·laboradors habituals del programa Pilar Rubio, Miki Nadal, Pepe Macías, Dani Mateo y Berta Collado. Tots ells donaran pas a les imatges més divertides que ha proporcionat l'any 2007 i protagonitzaran sketches junt amb alguns dels personatges més volguts de la televisió de tots els temps.

Ángel Martín analitzarà l'evolució anual dels mitjans de comunicació i la caiguda dels tradicionals programes del cor de tertúlia enfront de l'auge de les connexions en directe. En este sentit, fixarà la seua mirada en els reporters, un subsector de la premsa del cor que enguany ha protagonitzat alguns dels moments més surrealistes.

També un any més s'enfrontarà a la difícil tasca de triar l'Empleat de l'any, un guardó pel qual pugnen famosos periodistes del cor televisat que s'han alçat al llarg de la temporada amb el títol d'Empleat de la setmana.

La reportera Pilar Rubio repassarà alguns dels seus reportatges més recordats, des dels seus seguiments a la Pantoja en els seus concerts, a les estrenes de cine, presentacions de discos i gires musicals.

Miguel Nadal realizará un rànquing dels moments més cridaners de la televisió de 2007, amb menció especial per a programes com Cambio radical, Gran Hermano o Supermodelo.

Per la seua banda, Dani Mateo resaltará les notícies de l'any, i demostrarà com s'està reduint la distància entre la política i els programes de cor.

L'investigador Pepe Macías analitzarà l'Annus horriblus del Rei Don Juan Carlos, mentres que Berta Collado enquestarà als famosos sobre el millor i el pitjor de 2007.

Dos premis de l'ATV

En 2007, “SLQH” ha obtingut dos premis de l'Acadèmia de Televisió: millor programa d'entreteniment i millors presentadors de programes d'entreteniment per a Patricia Conde i Ángel Martín.

En el que va de la temporada 2007/08, s'ha situat com el programa d'entreteniment més vist de laSexta, amb una mitjana de 907.000 espectadors i un 7.6% de share. L'emissió més vista va ser el passat 6 de desembre, amb 1.105.000 espectadors i un 9.1% de quota de pantalla.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele