jueves, 20 de diciembre de 2007

CUATRO I CANAL+ ADQUIRIXEN ELS DRETS DE L'EUROCOPA DE 2008 DE FUTBOL

Sogecable ha fet públic hui l'adquisició dels drets per al pròxim Europeu de Futbol, just el mateix dia en què el Grupo Prisa ha presentat una OPA sobre la totalitat de la companyia.

La companyia es fa d'esta manera amb els drets íntegres i en exclusiva de la pròxima Eurocopa de futbol, que s'emetrà entre el 7 i el 28 de juny amb Suïssa i Àustria com a països organitzadors.

La Selecció Espanyola de Luis Aragonés finalment va guanyar la Classificació per a l'Europeu, per la qual cosa podrem veure jugar al combinat nacional en l'Eurocopa.

Cuatro oferirà en obert i gratis els partits de la Selecció així com el més rellevants (inauguració, final) mentres que la resta els retransmetrà la plataforma de pagament a través de Canal+.

A més de les retransmissions en directe, Sogecable, la companyia propietària de Digital+ y Cuatro, ha adquirit també l'exclusiva per a l'emissió dels resums de tots els encontres i els drets per a emetre en diferit la totalitat de la competició.

Sogecable ha adquirit els citats drets per a qualsevol tecnologia de transmissió de televisió inclosa l'emissió dels partits en alta definició.

La Selecció estarà en el Grup D de l'Eurocopa, per la qual cosa els primers partits que oferirà Cuatro seran enfront de Suècia, Grècia i Rússia.

Debuta el 10 de juny enfront de Grècia
El primer partit de la Selecció serà el pròxim 10 de juny enfront de Grècia. Dels 3 encontres de la primera fase, dos es disputaran a les 18 hores i l'últim a les 20:45.

Dimarts 10 de juny (18:00 hores):
Espanya - Rússia (des d'Innsbruck, Àustria)

Dissabte 14 de juny (18:00 hores):
Suècia - Espanya (des d'Innsbruck, Àustria)

Dimecres 18 de juny (20:45 hores):
Grècia - Espanya (des de Salzburg, Àustria)

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele