domingo, 16 de diciembre de 2007

UN REALITY A L'AEROPORT EN ANTENA 3

Una mare que espera impacient al seu fill a qui fa anys que no veu, una parella que se separa per un viatge obligat, un grup de jóvens que es marxa de vacacions, algú a qui deté la policia sols creuar el control de duanes…

Estes i moltes altres històries reals, humanes, emotives i sorprenents, que ocorren cada dia en qualsevol aeroport del nostre país, podrien veure's pròximament en Antena 3, segons ha conegut la premsa.

La cadena ha donat llum verd a la producció d'un nou docu-reality setmanal, del que ja s'ha gravat amb èxit un pilot presentat per Juan y Medio (“Diario y Medio”, “1 contra cien”).

Realitzat per la companyia de Valerio Lazarov, Prime Time Communications (“Como el perro y el gato”, “Pequeños grandes genios”), este nou format portarà al presentador càmera en mà a un aeroport per a gravar in situ tot tot allò que ocórrega en les seues instal·lacions.

Adaptació d'un format holandés d'èxit, el nou programa tindrà com a tret distintiu l'espontaneïtat i improvisació. És a dir, que Juan y Medio arribarà per sorpresa a l'aeroport sense saber el que es trobarà i amb l'objectiu de traslladar als espectadors el més interessant que allí succeïsca.

Juan y Medio seguirà de moment al capdavant de "Diario y medio", el talk xou dels divendres, i el 28 de desembre es posarà al front un any més de la tradicional gala solidària "Inocente, Inocente" que emetrà Antena 3.

També s'utilitzava un dating xou per al presentador

Juan y Medio, per a qui Antena 3 preparava també altres projectes - com un dating xou de què també es va realitzar un pilot- va tornar a la cadena a mitjan passat octubre després d'un parèntesi de quasi quatre mesos. Llavors, va tornar per a presentar el nou i actual talk xou “Diario y Medio”, que s'emet tots els divendres a les 19:00 hores en compte de “El diario de Patricia”.

D'esta manera, Antena 3 apostava per Juan y Medio, amb qui té contracte vigent fins a setembre del 2008, com a substitut de Patricia Gaztañaga en el seu descans dels divendres, tasca que venia realitzat anteriorment Yolanda Vázquez.

El presentador i humorista almerienc es va incorporar a Antena 3 en la tardor de 2006, a través d'un contracte de dos anys de duració, després de triomfar en Canal Sur amb el seu magacín de vesprada “Punto y Medio” i amb el seu actual talk xou protagonitzat per xiquets, “Menuda noche”.

El seu primer treball per a la cadena va ser la conducció d'un renovat “El precio justo”, el veterà concurs que la cadena va emetre en versió diària sense massa èxit. Des de llavors, Juan y Medio ha conduït també la gala “Inocente, Inocente” i programes com el concurs "1 contra cien" i el talk xou-debat "Paranoia semanal".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele