martes, 11 de diciembre de 2007

"EL SEXOMETRO" A PUNT D'APLEGAR A CUATRO

Conéixer el secret millor guardat dels espanyols: els seus hàbits sexuals. Este és l'objectiu de El sexómetro, el nou programa de Cuatro, produït per Four Luck Banana, per al prime estafe dels pròxims 21 i 28 de desembre, divendres. Per a això, el Grupo Opina ha realitzat la, fins ara, major enquesta nacional sobre la sexualitat al nostre país, segons la cadena.

Les dades d'esta consulta seran desvelats en dos programes especials que Cuatro emetrà en directe de la mà de Nuria Roca i Josep Lobató. La primera entrega arreplegarà els resultats derivats de l'enquesta realitzada a la població femenina i el segon ho farà sobre la masculina.

A més, Nuria i Josep estaran acompanyats el dia 21 per un públic compost per 300 dones i el dia 28, per 300 hòmens, els que -triats en exhaustiu càsting - posaran cara a les dades i transmetran, a través dels testimonis que s'oferisquen, com som els espanyols en el sexe.

Famosos invitats

Però estos no seran els únics invitats en plató. I és que El sexómetro comptarà amb la presència de rostres populars que aportaran les seues opinions sobre el sexe al nostre país.

L'enquesta ha sigut realitzada per mitjà d'un sondeig telefònic sobre una mostra de 2.250 individus d'ambdós sexes. Per a aconseguir el major grau de fiabilitat, l'empresa de mostratges ha realitzat 80.000 contactes telefònics.

Opina ha preguntat, entre altres qüestions, sobre les pràctiques sexuals més comuns entre els espanyols, la freqüència amb què practiquen el sexe, els llocs més curiosos en els han tingut relacions sexuals, l'ús de joguets eròtics entre la població femenina i, sobretot, el grau de satisfacció sexual. Som un país sexualment satisfet? O vivim encara dels tòpics?

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele