martes, 18 de diciembre de 2007

AL GENER "ESPAÑA DIRECTO" CANVIA DE NOM

L'1 de Televisió Espanyola oferirà este dissabte, després del tradicional sorteig de la Loteria de Nadal, un programa especial de 'España directo'. El magacín presentat per Pilar García Muñiz se desplaçarà allí on toque enguany el Gros i els altres premis grans del sorteig.

Habitualment ha sigut el programa 'Por la mañana' en l'encarregat de polsar l'ambient després de la loteria encara que enguany, al celebrar-se el sorteig en dissabte, TVE ha apostat per realitzar esta cobertura amb el programa de Mediapro.

Audiències de la loteria en TVE:
2004: 1.913.000 i 54,7%
2005: 2.124.000 i 52,1%
2006: 1.712.000 i 46,8%

A pesar que la loteria ha perdut seguiment en la pública, l'any passat, després del tradicional sorteig, 'Por la matí' va aconseguir el 25% de quota de pantalla.

No serà l'únic especial de 'España directo' este Nadal, ja que la cadena prepara dos més per a Nit de Nadal i Nit de cap d'Any. Els dies 24 i 31 de desembre, 'España directo' també s'emetrà amb reportatges i directes especials amb motius d'estes dates tan assenyalades.

Al Gener, nou nom

L'especial de Nit de cap d'Any de 'España directo' serà l'últim tal com coneixem el programa. A partir de Gener, el seu nom canviarà a 'España al día' a Madrid arran de la denúncia de la cadena autonòmica madrilenya, segons ha desvelat una web de notícies. TVE té previst oferir este nou programa en desconnexió per a Madrid.

El passat mes De Juliol, TVE va ser condemnada a suspendre les emissions de 'España directo' en la Comunitat de Madrid darrere d'estimar-se una demanda de Telemadrid contra la cadena pública estatal. Esta demanda "Declara que han incorregut en actes de competència deslleial per imitació de 'Madrid Directo' i condemna a TVE i la productora Mediapro a cessar la seua emissió en la Comunitat de Madrid".

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele