viernes, 7 de diciembre de 2007

LA SEXTA RENOVA "LA VENTANA INDISCRETA" DE PILAR RUBIO

Pilar Rubio, la suggeridora reportera de “Sé lo que hicisteis…”, contínua creixent en la seua carrera en solitari com a presentadora de laSexta. El seu debut en la cadena amb “La ventana indiscreta” tindrà continuïtat en 2008 gràcies a la renovació de l'espai de vídeos humor que produïx Martingala (“La Ruleta de la suerte”, “¿Quién quiere ser millonario?”).

Estrenat el passat 7 de juliol, “La ventana indiscreta” ha aconseguit una òptima audiència mitjana del 4.4% de quota de pantalla, açò és, entorn de la mitjana de laSexta durant l'estiu i esta temporada. A més, en els seus entregues d'este curs ha crescut mig punt de quota respecte al seu periple estiuenc.

El programa, que s'emet en la franja vespertina dels caps de setmana, continuarà compartint així graella amb altres dos espais de vídeos de què laSexta oferix repeticions en distintes franges amb encert, “Bichos y Cía” (mitjana del 4.5% de share) presentat per Michelle Jenner i “DAC” (mitjana del 3.8%) amb Agustín Jiménez, ambdós produïts també per Martingala.

Un nou enfocament als programes de vídeos

Basat en l'humor i la ironia, “La ventana indiscreta” oferix setmanalment una bona recopilació d'imatges d'origen molt diversos: vídeos domèstics, moments baixats d'internet, compres expresses seleccionades en el mercat internacional, imatges i gràfics impactants... L'espai oferix un enfocament fresc i nou, amb bons guions, tant pel que fa a continguts com en la forma de presentar els vídeos amb un estil molt definit i peculiar.

"La ventana indiscreta" presenta esports de risc, situacions curioses i simpàtiques, bromes, fotografies sorprenents, les típiques imatges de videoaficionats i inclús preses sobre moments divertits o curiosos del món animal i el seu paregut amb la nostra espècie.

A més, el que ocorre en el plató enllaça amb les imatges emeses gràcies a un guió perfectament coordinat i filat amb els vídeos i fotografies. Per la seua banda, Pilar Rubio invita els telespectadors a realitzar bromes, gravar-les i enviar-les al programa, a enviar els vídeos més simpàtics de bodes i viatges, o qualsevol altra situació de què puguen traure punta els guionistes del programa.

El fòrum de l'acadèmia és una part d'este divertit programa que oferix la possibilitat als telespectadors d'enviar vídeos domèstics creatius o curiosos sobre qualsevol història. L'espectador pot exposar les seues idees per estranyes que resulten, des d'una declaració d'amor, fins una reflexió, consigna o missatge.

Guardonada amb el Premi Jove 2007 a la Millor Reportera de TV

Este passat dilluns, Pilar Rubio ha sigut guardonada amb el Premi Jove 2007 a la millor reportera de televisió. El guardó que l'atorga el Consell Regulador de la Denominació d'Origen de La Manxa, reconeix als jóvens destacats de l'any en les categories d'art, esport i comunicació.

Entre els premiats d'esta edició es troben també Alberto Contador, guanyador del Tour de França 2007 i Pilar García Muñiz presentadora de Televisió Espanyola. Estos premis tenen un fi social, ja que els guardonats, que van arreplegar el seu premi ahir, els donaran a la ONG que ells mateixos trien.

Pilar Rubio va iniciar el seu camí en televisió en Lo que necesitas es amor i El precio justo. Més tard, va ser col·laboradora en Esto es vida, de TVE- 1, i presentadora de 6pack en Cuatro. Com a actriu, ha col·laborat en Los Morancos i en La azotea de Wyoming. Fa dos anys va donar el bot al cine amb ISI DISI alt voltatge. Ara prosseguix amb La ventana indiscreta en laSexta, treball que compagina amb col·laboració habitual de Sé lo que hicisteis…

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele