lunes, 17 de diciembre de 2007

FINS ABRIL DE 2008 CUATRO NO POT EMETRE "UGLY BETTY"

“Ugly Betty”, la reeixida versió americana de “Yo soy Bea”, no veurà la llum en Cuatro abans de primavera. El motiu, la limitació per part de Telecinco, propietària dels drets per a Espanya de qualsevol adaptació de “Yo soy Betty, la fea”, vigents des que la cadena de Mediaset va comprar l'original colombiana i va decidir fer la seua pròpia versió amb Grundy protagonitzada per Ruth Núñez.

D'esta manera, encara que Cuatro posseïx des de fa més d'un any els drets de “Ugly Betty”, no podrà estrenar-la almenys fins a abril, que és quan vencen els drets de Telecinco, segons ha explicat hui Elena Sánchez, directora de Continguts de la cadena de Sogecable.

A partir d'eixe mes, Cuatro ja serà lliure per a oferir al nostre país la reeixida producció de l'ABC protagonitzada per América Ferrera.

Telecinco va acordar amb la distribuïdora de "Yo soy Betty, la fea" que mentres ells estigueren emetent la seua versió de la telenovel·la colombiana, "Yo soy Bea", cap altra cadena podria emetre una de les múltiples seqüeles que s'han fet.

Cal recordar que Antena 3 sí que va aconseguir estrenar en eixes dates “La fea más bella”, la versió mexicana, pel fet que esta va ser comprada per la cadena de Planeta amb anterioritat a la firma de l'acord de Telecinco.

Segons ha comentat Elena Sánchez a la premsa, la cadena de Sogecable no té encara decidit si estrenarà “Ugly Betty” a la primavera o esperarà que Telecinco acabe l'emissió de la seua reeixida versió al nostre país, “Yo soy Bea”, que està previst finalitze al juny.

El que és segur és que Cuatro vol “mimar” el llançament a Espanya d'esta comèdia que està sent tot un èxit d'audiència als Estats Units i Regne Unit.

En este sentit, un dels aspectes més importants és l'elecció del títol espanyol, en la que els responsables de Quatre han posat molt de cura perquè “resulte original i es diferencie dels que ja coneixen els espanyols, 'Yo Soy Bea' i 'Yo soy Betty, la Fea'”.

Antonio Banderas i Lindsay Lohan podria fer sengles cameos

Antonio Banderas, el nostre actor més internacional, podria tindre una participació especial en la reeixida "Ugly Betty", versió americana de “Yo soy Betty, la fea”, els drets de la qual per al nostre país posseïx Cuatro.

Banderas ha sigut invitat de manera especial per Salma Hayek, productora del serial per a l'ABC i amiga de l'actor darrere de protagonitzar junts “Desperado” -adaptació de “El Mariachi”-, amb l'objectiu que este faça un cameo en un capítol de la reeixida sèrie.

Banderas encara no ha confirmat la seua participació, encara que va dir que li desitja molt d'èxit a Salma perquè ella és una dona batalladora i se'l mereix. “Seria bo... Serà interessant si les coses es donen”, va expressar l'actor.

Segons va transcendir, Banderas apareixeria en un son de la protagonista Betty Suárez, el personatge que interpreta America Ferrera, guanyadora de l'Emmy en la seua última edició per este paper. D'acceptar actuar en la sèrie, l'actor gravaria la seua participació d'ací a unes setmanes.

D'altra banda, l'actriu Lindsay Lohan també està en conversacions amb els productors de “Ugly Betty” per a participar en tres episodis en què encarnaria a una exreina de la bellesa que acaba treballant en un restaurant per a pagar el lloguer. En la ficció, ella serà “rescatada” per la protagonista, América Ferrera, que intenta aconseguir-li un treball en la revista de moda on s'exercix com a editora.

Premiada amb un Emmy i dos globus d'Or

Més de 14 milions de telespectadors, principalment dones, han fet de la sèrie "Ugly Betty" l'estrena més vist de l'any en la nit dels dijous dels Estats Units.

A més, la producció de l'ABC va guanyar un globus d'Or a la millor comèdia i millor actriu. El seu protagonista, America Ferrera, també ha guanyat un Emmy, un premi Family Televisió i opta com a candidata de nou als pròxims globus d'Or.

Penélope Cruz, un altre possible cameo

Fa ja unes quantes setmanes, en el capítol de “Ugly Betty” va fer la seua presentació Victoria Beckham. Però la sèrie no es cansa de marcar gols per a continuar acaparant l'actualitat i les audiències.

S'ha comentat en la productora que la pròxima estrela que possiblement aterre junt amb Betty siga l'espanyola, íntima amiga de Salma Hayek, Penélope Cruz.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele