martes, 11 de diciembre de 2007

BUENAFUENTE EN LA NIT DEL 24 A LA SEXTA

'Buenafuente' prepara un especial nadalenc que s'emetrà el pròxim 24 de desembre a les 21:45 hores. Andreu tindrà l'oportunitat de xarrar amb quatre personalitats que guanyen gran rellevància en estes dates, Papá Noel y els Reis Mags. Buenafuente ha aconseguit reunir a la competència més màgica del Nadal i els enfrontarà en una entrevista conjunta. Melchor, Gaspar, Baltasar i Papá Noel estaran interpretats pels actors habituals del programa.

En el programa Andreu farà un repàs de les frases més polèmiques de l'any, aspecte que utilitzarà com a excusa per a recordar les notícies més importants del 2007. “Por que no te callas”, “Yo no me llamo Jose Luis”, “Mi primo me ha dicho que el cambio climático no es pa tanto”, “Cuantos mundiales ha ganado Raúl” o “El Ave llegará a Barcelona el 21 de diciembre” seran algunes de les manifestacions de personalitats que passaran a la història com a màximes del 2007 i que Andreu comentarà en el seu habitual monòleg amb el segell d'humor característic del programa.

Este especial nadalenc comptarà amb un invitat sorpresa de què ni tan sols Andreu coneixerà la seua identitat. El presentador l'entrevistarà amb una embena en els ulls intentant esbrinar de qui es tracta.

L'humor, ingredient que adorna tot el programa de Buenafuente, contarà també amb l'especial aportació de l'humorista Berto Romero, qui interpretarà junt amb Andreu un tema musical.

El batega night presentat per Andreu és un dels escassos programes que compta amb actuacions musicals en directe i en este especial també comptarà amb la participació en directe de Alicia Keys qui cantarà un dels seus últims temes del seu tercer àlbum "As I Am".

Especial nadalenc de 'Los irrepetibles'

laSexta emetrà el pròxim 30 de desembre un especial de 'Los Irrepetibles'. Presentat per Emilio Aragó, sis atrevits actors, tres hòmens i tres dones, s'enfrontaran a una divertida edició nadalenca de Los Irrepetibles. Miguel Nadal, Javier Martín, Santi Urrialde, Ana Milán, Toni Acosta i Mariola Fuentes hauran de demostrar els seus dots per a la improvisació. Els invitats s'enfrontaran a 16 jocs. Els sis hauran de respondre en temps real a les propostes que els faça Emilio Aragón.

Emilio Aragón introduirà els jocs, decidirà el paper de cada actor i marcarà els temps dedicats a cada prova, activitat que compaginarà amb la interpretació al piano de les peces que acompanyen les proves de caràcter musical.

En esta ocasió, Aragón repartirà joc entre sis valents intèrprets de comèdia, que han acumulat una valuosa experiència en l'art de la interpretació com a actors fixos o com invitats especials en alguna de les edicions del programa.

Especial també de 'Sabías a lo que venías'

Diumenge que ve 30 de desembre a les 23:30 hores, laSexta emetrà un especial nadalenc de 'Sabías a lo que venías' el programa presentat per Santiago Segura. Dioni, Yola Berrocal, Cañita Brava, Nacho Torbe i Leonardo Dantés seran els protagonistes d'un original Betlem vivent.

Gustavo Biosca el protagonista de El Bolo Suicida que demostra els seus dots interpretatius en situacions d'allò més insòlites i complicades, arribant inclús a arriscar la seua vida en este programa s'enfrontarà a Pare Noel, el qual es trobarà rodejat de xiquets.

"Sabías a lo que Venías" comptarà amb la participació de Marta Sánchez a qui el presentador entrevistarà i la cantant explicarà quins són els seus pròxims projectes.

Santiago Segura es mesurarà físicament amb un nou esportista en El Reto deportivo. En el pròxim programa ho farà amb Jorge Pina, el campió d'Europa de lluita amb sabre.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele