martes, 18 de diciembre de 2007

LA SEXTA EMITIRÀ LA GALA "SWAROVSKI FASHION ROCKS AMB SAMUEL L.JACKSON I UMA THURMAN

El dissabte 29 de desembre, laSexta emetrà la gala benèfica Swarovski Fashion Rocks, un esdeveniment en què la moda i la música es donen la mà per a ajudar els xiquets desfavorits, informa la cadena en una nota. Samuel. L. Jackson i Uma Thurman son els presentadors d'este gran acte benèfic.

Els espectadors podran disfrutar de les actuacions de Alicia Key’s, Iggy Pop, Withney Houston, Joss Stone y Lilly Allen. Rostres tan coneguts com Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Valentino I Giorgio Armani participaran en l'esdeveniment.

Un any més, els noms més importants de l'alta costura i la música s'unixen en la gala Swarovski Fashion Rocks que se celebrarà en el Royal Albert Hall de Londres per a ajudar els xiquets més desfavorits del planeta.

En un esdeveniment amb Uma Thurman y Samuel L. Jackson com a mestres de cerimònies i amb actuacions musicals de primer nivell, es recaptaran fons per a la fundació Prince´s Trust, creada pel príncep Carlos d'Anglaterra en 1975 i l'objectiu de la qual és millorar les condicions dels xiquets de països subdesenvolupats.

Este esdeveniment que combina el format de passarel·la i concert al mateix temps, se celebra en els anys imparells. L'edició de 2005 va tindre lloc a Mònaco i la d'enguany es va celebrar el passat 18 d'octubre en el Royal Albert Hall de Londres. LaSexta, cadena que manté un clar compromís d'acció social des de la seua posada en marxa, ha comprat els drets per a l'emissió a Espanya d'este esdeveniment en exclusiva i en obert, durant este Nadal.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele