viernes, 7 de diciembre de 2007

"MARINA", LA NOVA TELENOVELA DE LA 1, PRIMER EN INTERNET

És la primera vegada que TVE estrena una sèrie en Internet abans de la seua emissió pel canal convencional, es tracta de “Marina”, la nova telenovel·la per a les sobretaules de L'1, que conta la història d'una humil xicota que es guanya la vida com a llanxera en Acapulco i la vida de la qual donarà un gir total. El primer capítol estarà disponible en Internet des d'este dilluns en l'adreça www.rtve.es/marina.

Canal RTVE en “YouTube”

RTVE es convertix així en pionera en la difusió del primer capítol d'una sèrie televisiva en la Xarxa. L'estrena ‘online' de Marina, que es realitzarà en el canal de RTVE en “YouTube”, se suma a l'oferta de continguts de RTVE que ja estan disponibles també en Internet com els podcast de RNE, els sketches de Xicalla Nui, les actuacions del Rey de la Comedia, els reportatges de Informe Semanal o els vídeos de la Premier League.

Este capítol el podrà veure qualsevol internauta que navegue des d'Espanya durant tota la setmana, la mateixa en què la sèrie s'estrenarà en les sobretaules de L'1.

Remake de “Los ricos también lloran”

Els aficionats al gènere de les telenovel·les ja saben de sobra qui és Marina, ja que és un “remake” del guió original de “Los ricos también lloran”, una altra sèrie mexicana que va emetre la cadena Televisa en 1979, protagonitzada per Verónica Castro, aconseguint un dels majors èxits d'audiència en la història d'este gènere. TVE també la va oferir a Espanya al començament dels anys 80 i es va convertir en tot un fenòmen mediàtic.

A més, no és la primera versió que es realitza d'esta història. En 1995, la cantant Thalia va protagonitzar “María la del Barrio”, també basada en este guió i amb semblant èxit en l'horari de màxima audiència.

En 2006, la cadena mexicana Telemundo va tornar a prendre la història i va crear “Marina”, protagonitzada en un principi per Sandra Echevarría i Mauricio Ochman, però este últim va haver de deixar la gravació per a entrar a una clínica de desintoxicació per la seua addicció a la cocaïna i va ser substituït per Manolo Cardona. En el vídeo de presentació, es pot disfrutar del tema central de la sèrie, que recorda al tema "Puede ser" que El canto del loco va fer famós en un duet amb Amaia Montero.

“Marina” ha sigut exportada a altres països, però Colòmbia és probablement un de què l'han acollit amb major èxit. La sèrie va aconseguir un 39% de share en la seua estrena este estiu i actualment ja aconseguix prop del 41% en les vesprades del canal Caragol.

La història d'una llanxera

“Marina” és la història d'un dolç i valenta xicota que es guanya la vida com a llanxera en Acapulco. El seu món s'afona quan sa mare mor inesperadament i Marina entra a viure a la fastuosa mansió de Los Alarcón Morales; família d'alt llinatge on la humil xicota no serà ben rebuda per tots.

En aquella casa, Marina es troba cara a cara amb la maldat i el menyspreu, però també amb la dolça protecció de Don Guillermo; qui en veritat és el seu tio. Ella sense saber-ho, és tan ama com els altres membres d'eixa família de tot aquell luxe que la rodeja.

I serà precisament allí on Marina trobarà l'amor de la mà de Ricardo Alarcón; un templat jove l'única professió del qual en la vida és gastar els diners de la família, i qui al mateix temps, viu un tempestuós matrimoni amb la seua histèrica esposa Adriana. El propi Ricardo queda enamorat de la senzillesa de Marina i ambdós acaben irremeiablement enamorats.

Moltes de les persones que els rodegen, lluitaran per separar-los. Marina és blanc de l'enveja i les burles, però ella amb el seu caràcter salvatge i la seua particular forma de defendre's, sabrà fer-li enfront dels seus enemics. La vida canvia inesperadament per a la jove llanxera, quan finalment aconseguix el seu somni d'amor i es casa amb Ricardo, però novament una mà enemiga truncarà la felicitat de la xicota, perquè el seu fill; fruit del seu amor amb Ricardo li és robat.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele