domingo, 16 de diciembre de 2007

EL NADAL EN CUATRO

Per al dia de Nadal, Cuatro ha preparat enguany una programació molt semblant a la de 2006. Si l'any passat la cadena va programar l'especial "El éxodo descifrado" en horari de Maxima audiència, enguany aposta per una nova ració de misteri religios amb una entrega especial de 'Cuarto milenio'.

Un protagonista absolut, Jesucrist, per a una vetlada que començarà a les 22:00h amb un programa especial de 'Cuarto Milenio' que Iker Jiménez dedicarà a un dels assumptes més polèmics del cristianisme: els anomenats Evangelis Apòcrifs. Prestigiosos experts en el tema tiraran llum en este fascinant tema darrere del qual Cuatro emetrà dos documentals, titulats 'La Sábana Santa' (01:10 hores) i 'En busca de la Navidad' (02:15 hores). Estos dos treballs aborden els aspectes menys coneguts de la vida de Jesús de Natzaret.

Especial Cuarto Milenio: El otro Jesús

El pròxim 25 de desembre, 'Cuarto Milenio' proposarà als espectadors un dels assumptes més polèmics del cristianisme, els anomenats Evangelios Apócrifos. L'edició especial del programa acostarà als espectadors tots eixos episodis de l'existència de Crist desconeguts per a molts i que són arreplegats en els Evangelios Apócrifos. Aspectes ocults, sorprenents i reveladors del personatge més celebre de la Història: Jesucrist. Tot, arreplegat en estos pergamins que van convulsionar al Vaticà. Un equip de 'Cuarto Milenio' ha acudit a Nag Hammadi, Egipte, lloc on van ser trobats estos històrics documents de forma casual en 1945.

Un elenc d'autoritats en la matèria format pel periodista i escriptor Javier Sierra, el Catedràtic en Filologia Grega i expert en cristianisme antic Antonio Piñero; José Carlos Martín de la Hoz, historiador i director de l'Oficina per a les Causes dels Santos de l'Opus Dei a Espanya; Sebastián Vázquez, editor i escriptor, Gonzalo del Cerro, Catedràtic de Filologia Grega de la Universitat de Màlaga i Nacho Ares, director de la Revista d'Arqueologia, donaran les claus ocultes que tanquen estos antiquíssims lligalls i guiaran a l'espectador pel sorprenent viatge que suposa la vida d'eixe altre Jesús.

A les 20:30, especial 'Nada x aquí'

El cau secreta de 'Nada x aqui' s'omplirà de xicotets espectadors disposats a disfrutar amb 'Magia x Navidad'. I és que els més menuts de la casa seran els autèntics protagonistes d'una edició especial del programa més màgic de Cuatro. Entre altres sorpreses, els mags del programa –Jorge Blass, Inés, Jandro, Luis Piedrahita i Yunke- visiten als Estats Units la mítica jogueteria Fao Schwartz, coneguda per la pel·lícula "BIG" de Tom Hanks. Serà una visita molt especial que deixarà bocabadats als espectadors d'este costat de l'Atlàntic.

En la secció de càmera oculta, una de les més divertides del programa, la maga Inés ensenya a un grup de xiquets ni més ni menys que un esprai d'invisibilitat. Els xiquets ho proven i…Funciona! Jorge Blass, el líder de la patrulla màgica De Res x ací, ensenya als més xicotets el màgic art de l'Origami, aconseguint que un barco de paper navegue per si soles i apareguen peixos de simples dibuixos.

També en esta edició especial de 'Nada x aquí', els mags del programa s'han donat una volta per terres de Hollywood per a visitar en el seu castell màgic a Rick Merrill, actual campió mundial de micromàgia. A més, en el plató actuaran Xuxo, mag sevillà especialista en màgia infantil, i Raúl Alegría, que des de Santander ens delectarà amb original número de prestidigitació.

A les 21:30 arranca 'Fama, ¡a bailar!'

El pròxim 25 de desembre arranca la nova aposta que revolucionarà la per eta de Cuatro este nadal. A partir d'eixe dia, i al llarg de les dos setmanes següents, la cadena emetrà en prime estafe (21:30h) els càstings del seu nou talent xou 'Fama ¡a bailar!' En l'última entrega, el 6 de gener, els espectadors coneixeran en un programa especial els 20 ballarins que entraran a formar part de l'Escola de Ball de Fama. Serà el dilluns 7 de gener quan Cuatro marque un nou ritme a les sobretaules televisives amb l'estrena de Fama ¡a bailar! y les seues emissions de dilluns a divendres a partir de les 15:30h.

La nova oferta de Cuatro es un format en què es donarà l'oportunitat de complir el seu somni a 20 persones per a les que el ball ho és tot. Durant la seua participació en este reallity podran demostrar la seua capacitat com a artistes i perfeccionar la seua tècnica en l'escola dirigida per Víctor Ullate Roche. Els concursants conviuran en esta Escola i realitzaran un màster intensiu que comptarà amb classes, entrenaments i assajos a càrrec de coreògrafs, ballarins i professionals del món de la dansa.

Els càsting han deixat moments inoblidables que els espectadors de Cuatro podran viure en primera persona a partir del pròxim 25 de desembre en prime estafe. Seran huit programes que reflectiran l'emoció, l'esforç i les ganes de tots els aspirants; històries de superació i lluita, de sacrifici, moments d'alegria, sentiments a flor de pell… En definitiva, històries personals de gent que viu per i per al ball.

Durant un mes, Cuatro i Zeppelin TV han recorregut les principals ciutats espanyoles a la recerca dels millors ballarins. Més de 1.000 aspirants, seleccionats prèviament d'entre les més de 5.500 telefonades rebudes, han sigut avaluats pel jurat compost per Marta Moure, directora del casting; Víctor Ullate Roche, director de l'Escola de Ball; Lola González, Cap d'Estudis; i els coreògrafs Marbelys Zamora, Sergio Alcover i Rafa Méndez.

Només 76 aspirants han sigut seleccionats per a les proves finals, i d'ells únicament 20 seran triats per a entrar en l'escola de Fama. Les càmeres de la cadena han estat presents en les dos proves a les que s'han sotmés els participants: una individual, en la que cada aspirant va preparar un exercici lliure, i una altra col·lectiva, en la que el jurat els marcava una coreografia i els aspirants, en un breu període de temps, van haver d'aprendre, assajar i executar. Però els candidats no ho han tingut tan fàcil. El jurat els ha sotmés també a reptes i duels entre ells, unes dures proves que els han exigit el màxim de si mateixos i que han hagut de superar per a ser seleccionats.

Especials de 'Alta tensión' i 'Money, money'

'Alta tensión' i 'Money Money', els populars concursos de Cuatro, oferiran dos edicions especials els dies 26 i 27 de desembre. Luis Larrodera, presentador de 'Alta tensión', serà l'amfitrió d'un concurs en què, per uns dies, els protagonistes són els xiquets. Els més menuts de la casa acompanyaran els concursants adults que ja han participat en el programa per a ajudar-los a emportar-se grans premis i el gros del programa: l'esperat cotxe.

Per la seua banda, el concurs que presenta Josep Lobató també celebra estes festes de manera especial. El concurs es vist completament de Nadal, tema sobre el qual tractaran les preguntes de les edicions del 26 i 27 de desembre.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele