domingo, 23 de diciembre de 2007

NIT DE NADAL A TELECINCO

El Nadal s'ha obert pas en la graella de Telecinco amb programes específics per als dies més assenyalats d'estes festes: edicions especials de 'Escenas de matrimonio' en Nit de Nadal i Nit de cap d'Any, retransmissió de les campanades des de Saragossa i actuacions musicals en '2008 en punto'; entreteniment familiar amb les actuacions de 'Tú sí que vales' i títols de cine per a tots els públics; i continguts pensats per als més menuts de la casa en les edicions nadalenques de 'Birlokus Klub'.

Junt amb esta programació especial, Telecinco mantindrà la seua oferta habitual i adaptarà els continguts dels espais de producció pròpia a l'esperit de les festes: 'El programa de Ana Rosa' organitzarà un Betlem vivent el dia 24; Karlos Arguiñano prepararà receptes nadalenques; i 'Está pasando' emetrà una edició especial en Nit de Nadal que inclourà actuacions musicals protagonitzades pels presentadors i col·laboradors del programa.

24 I 31 de desembre: Edicions especials de 'Escenas de matrimonio'

'Escenas de matrimonio' abordarà un doble repte este Nadal: protagonitzar els especials de Nit de Nadal i Nit de cap d'Any, en els que per primera vegada es podrà veure juntes a les tres parelles protagonistes.

L'edició de Nit de Nadal girarà entorn d'una trama en què Miguel haurà de treballar com a Pare Noel, labor extenuant i mal remunerada, mentres observa com Sonia i el seu ex–nóvio mantenen una major complicitat. Mort de zels i perseguit per un grup de xiquets, espiarà la seua nóvia per a verificar si li enganya ignorant que la jove en realitat pretén fer-li un regal sorpresa. A més, les parelles protagonistes hauran de suportar les intromissions d'una veïna molt aficionada a indagar en les vides alienes i que interpretarà la veterana actriu Lina Morgan. Esta edició també comptarà amb la col·laboració especial d'alguns components de l'Escolania l'Escorial.

L'especial de Nit de cap d'Any girarà entorn d'una trama en què les tres parelles descobriran que Telecinco ha decidit encomanar la retransmissió de les campanades a dos persones anònimes, encàrrec que tradicionalment duen a terme els presentadors i actors de la cadena. Els jóvens Miguel i Sonia, els quarantins Roberto i Marina i els majors Natalio i Paca rivalitzaran entre si per a convertir-se en els protagonistes de la retransmissió.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele