lunes, 17 de diciembre de 2007

NOVA VERSIÓ DE "EL EQUIPO A"?

Primer va ser NBC recuperant sense èxit la sèrie 'La mujer biónica'. La pròpia NBC ho intentarà al febrer amb el remake de 'El coche fantástico' en versió tv movie amb opció a sèrie i ara Twentieth Century Fox també pretén recuperar un altre clàssic de la xicoteta pantalla.

Es tracta ni més ni menys que de 'El equipo A' ('The A Team'), la mítica sèrie que NBC va emetre de 1983 a 1986 amb prop de 100 capítols. La sèrie retratava les aventures d'un grup d'exsoldats de les forces especials nord-americanes que resolien crims mentres fugien dels militars per un crim no comés. Fins fa poc Antena 3 emetia la sèrie dins de 'Mega-trix'.

Fox ha reconegut que manté conversacions amb el director John Singleton ("A todo gas") per a portar la sèrie a la gran pantalla, tot i que encara "no hi ha res tancat" i haurà d'esperar fins que es resolga la vaga de guionistes.

A pesar de tot, ja han començat a sorgir rumors de qui seran els nous membres de 'El equipo A' i, en especial, qui substituirà a Mr. T en esta nova versió. Fox, per la seua banda, ja ha desmentit que vaja a ser el raper i director Ice Cube.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele