martes, 4 de diciembre de 2007

"AL PIE DE LA LETRA" COMENÇA LES GRAVACIONS

Antena 3 i Gestmusic han començat les gravacions del concurs musical “Al pie de la letra”, basat en “The singing bee”, un reeixit format americà que repta els participants a què demostren que coneixen perfectament la lletra íntegra de conegudes cançons populars, informa la cadena en una nota.

Javier Estrada -actor, cantant i concursant de "Gran Hermano 3"- és el triat per a presentar este concurs familiar en què s'espera que els espectadors juguen des de les seues cases cantant i competint entre ells per a veure el seu grau de coneixement de les lletres de les cançons.

Així, el programa comptarà amb sis concursants que hauran de demostrar el seu grau de coneixement dels textos de les cançons superant diverses proves amb coneguts temes musicals.

Un xou musical

El programa es planteja com un xou musical, en un gran plató, amb públic i ballarines, una orquestra i quatre cantants amb veu en directe.

L'orquestra i els cantants interpreten els temes que formen part de les proves en les que els concursants han de demostrar el seu coneixement de les lletres per a tractar d'aconseguir un premi en metàl·lic.

Millor estrena de l'estiu als Estats Units

L'estrena de “The singing Bee”, el passat dia 10 de juliol, va suscitar un gran interés entre l'audiència americana: Amb una mitjana de 13,1 milions d'espectadors, este concurs de la NBC es va situar com el millor debut televisiu de l'estiu des de l'estrena de ‘Dancing with the Stars' en 2005.

Un xou que posa a prova la cultura musical popular

“The singing Bee” és un concurs musical poc convencional i un espectacle musical que exigix un alt coneixement de les lletres de les cançons populars més representatives del nostre país. En cada edició de “The singing Bee” participen sis concursants que han sigut seleccionats de l'auditori en què es realitza el programa.

“The singing Bee” no permet equívocs i sanciona els concursants que no recorden ‘a la perfecció' la lletra de la cançó que se'ls proposa amb l'eliminació. El concurs es torna en un divertit xou televisiu quan l'audiència observa atònita com algun dels concursants no sols s'equivoquen en la lletra, sinó que a més ‘destrossa' la cançó.

“The singing Bee” compta amb tres fases eliminatòries i una gran final a què tan sols accedix el concursant que millor haja resolt tots els jocs que se li proposen.

Trajectòria de Javier Estrada, presentador de “Al pie de la letra”

Javier Estrada, nascut a Barcelona en 1976, ha enfocat la seua vida professional cap al món de la interpretació, la televisió i la música. Després de la seua intervenció com a participant en “Gran Hermano 3”, va intervindre també en la telenovel·la “Luna negra” de TVE. L'any 2005, va concursar i es va proclamar vencedor de l'edició xilena de 'La granja de los famosos”.

També ha presentat el programa "Mano a mano”, emés per Antena.Nova, un dels seus canals de TDT d'Antena 3, i ha participat en el serial “C.L.A. No Somos Ángeles”. Com a presentador ha conduït diversos programes en la cadena local catalana Tele Taxi TV.

A més, Javier Estrada ha compaginat sempre el món de la música amb el de la interpretació i la televisió, sent jurat del Festival de Viña del Mar a Xile i traient al mercat dos discos: “Mi alma llora” i “A Pesar de lo Que Digan”.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele