domingo, 2 de diciembre de 2007

La 1 EMETRA TAMBE ESTE NADAL "EL DISCO DEL AÑO"

Per tercera vegada, L'1 oferirà este Nadal una gala en què es donarà a conéixer quin ha sigut el millor disc de l'any, segons les votacions dels espectadors. Un total de 28 han sigut els treballs triats darrere d'aconseguir el disc d'or gràcies a les seues vendes.

Una vegada més, l'audiència tindrà l'ocasió per mitjà de la seua participació de decidir qui es mereix este reconeixement, per a això els espectadors podran votar pel seu favorit a través de sms.

Els candidats a 'Disc de l'any' són els següents:

- Juan Luis Guerra (La llave de mi corazón)- RBD (Celestial)- Shaila Durcal (Recordando)- Marta Sánchez (Miss Sánchez)- Chayanne (Mi tiempo)- Alejandro Fernández (Viento a favor)- Miguel Bosé (Papito)- Carmona (Vengo venenoso)- Camela (Te prometo el universo)- Andy y Lucas (Ganas de vivir)- Chenoa (Absurda cenicienta)- Gloria Estefan (90 millas)- Quijano (Vidas y venidas)- Ismael Serrano (Sueños de un hombre despierto)- Maria Isabel (Capricornio)- Jennifer López (Como ama una mujer)- El sueño de Morfero (Nos vemos en el camino)- Kiko y Shara (Una de dos)- La quinta estación (El mundo se equivoca)- Manu Chao (La radiolina)- Malu (Desafío)- Juanes (La vida es un ratico)- Mala Rodríguez (Malamarismo)- Pereza (Aproximaciones)- Banghra (La danza del vientro)- Batuka (Batuka power)- Diana Navarro (24 rosas)- Maria Carrasco (Hablando con la luna).

Tots ells han sigut capaços de convéncer amb el seu talent i les seues creacions a milers de persones que han optat per comprar els seus discos i alçar-los al mateix temps als llocs més alts de la llista oficial de vendes que elabora cada any ProMusicae.

Els artistes d'esta llista han aconseguit vendre almenys 40.000 còpies d'un mateix àlbum, aconseguint el preat Disc d'Or.Nou d'ells, els més venuts, actuaran en la gala que se celebrarà el 22 de desembre en L'1 de TVE.

Completaran la dotzena l'artista amb la cançó més descarregada, l'artista amb el to més descarregat i l'artista triat entre les votacions que els internautes facen del seu artista favorit a través de la web del programa: www.eldisco2007.com.

La primera edició de 'El disc de l'Any' (2005) va registrar una audiència mitjana del 15,6% a l'anotar 1.608.000 espectadors. En aquella ocasió, la gala oferida darrere d'un partit de la Champions League va estar presentada per Carlos Lozano i Patricia Conde.

La segona edició (2006) presentada, entre altres, per Carlos Lozano va obtindre el suport del 18% de l'audiència (2.673.000).

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele