martes, 11 de diciembre de 2007

UNA ACTRIU DE LA SERIE "ANATOMIA DE GREY" VISITARÀ ESPANYA

L'actriu Kate Walsh, la Doctora Addison Montgomery, estarà la setmana que ve al nostre país promocionant la seua nova sèrie, 'Sin cita previa', que serà el títol davall el qual Antena 3 oferirà 'Private practice', el spin-off de 'Anatomía de Grey', els drets del qual va adquirir la cadena a l'octubre.

Walsh acudirà al preestrena de la sèrie que tindrà lloc dilluns que ve 17 a les 21 hores en el Cine Capitol de Madrid. L'actriu pot visitar el nostre país ja que la gravació de la sèrie es troba paralitzada als Estats Units amb motiu de la vaga de guionistes.

Una temporada descafeïnada

Encara que Antena 3 encara no ha confirmat quan estrenarà la sèrie, la veritat és que la primera temporada de 'Sin cita prèvia' compte únicament amb 9 capítols. A pesar que la sèrie ha sigut renovada per a una temporada completa, i comptarà en teoria amb 22 capítols, la vaga de guionistes només ha permés que es roden els 9 primers.

Una vegada finalitze la vaga de guionistes, ABC haurà de reprendre la producció dels episodis restants, encara que de moment pareix una situació llunyana, ja que divendres passat van tornar a trencar-se les negociacions entre guionistes i productores.

Un viatge dóna inici a la spin-off

Decebuda amb la seua mala sort en l'amor, la doctora Addison viaja a Santa Mònica per a visitar els seus amics de la facultat i demanar-los consell. Addison creu que Naomi (Audra McDonald) i Jackson (Taye Diggs) tenen la vida perfecta que ella desitja: un matrimoni perfecte, una filla magnífica i una clínica privada d'èxit. Però quan arriba al seu destí, Addison descobrix que els seus amics s'han divorciat i que, en la clínica no és or tot el que lluïx. Allí coneixerà un metge viudo, expert en medicina alternativa, un terapeuta insegur i a un ginecòleg que no sap tractar les dones.

Després de compartir diversos dies junt amb ells, Addison, arriba a la conclusió que, encara que la seua vida personal és un caos total, en la clínica són molt feliç. D'esta manera, decidirà deixar arrere d'una vegada la seua vida en Seattle i començar formar part del Oceanside Wellness Group.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele