jueves, 6 de diciembre de 2007

"CAMARA CAFE" ARA TAMBÉ EL DILLUNS

Telecinco amplia des d'esta setmana l'emissió de la seua tira d'humor, que s'oferirà ara els diumenges i els dilluns. D'esta manera, dóna una miqueta més de marge a les gravacions de 'Escenas de matrimonio'. Un grup de seguidors demanava des d'internet la seua tornada diàriament.

A partir de la setmana que ve 'Camera café' passarà a emetre's també els dilluns, tal com promociona ja Telecinco. D'esta manera, la tira còmica de Magnòlia s'emetrà dos dies a la setmana, diumenge i dilluns.

La intenció inicial de Telecinco era recuperar la sèrie d'Arturo Valls i Luis Varela diàriament a partir de gener, encara que els excel·lents resultats de 'Escenas de matrimonio' tiren para arrere a la cadena, que prova ara a estendre la seua emissió una jornada més a la setmana.

El dilluns no és un dia triat a l'atzar, ja que inclou l'oferta més forta de la cadena en prime estafe, la sèrie nord-americana 'CSI'. Habitualment, els dilluns és el dia de la setmana en què Telecinco allarga menys les seues casades, passant uns 10 minuts de les 22 hores, quan els altres dies les estira fins a les 22:30 o, en el cas dels dimarts, fins a les 23 hores per a abrigar les tristes dades de 'RIS Científica'.

Demanaven per internet la seua tornada diàriament

Un grup de seguidors de la sèrie va organitzar recentment una arreplegada de firmes demanant la tornada de la sèrie de Luis Guridi diàriament. Volem café diàriament, que en l'actualitat compta amb 1.495 firmes, exposava en el seu manifest la necessitat recupera l'emissió diària de la tira de sketches.

Davant de les notícies aparegudes en els mitjans de comunicació sobre la intenció de Tele5 de no emetre els nous capítols del programa “Camera Café” en el seu horari habitual, de dilluns a divendres després de l'informatiu de nit, sinó únicament els diumenges a la nit, els integrants de la Plataforma volem manifestar:

1. Que creem en la pressió ciutadana i participativa per a aconseguir els nostres fins.
2. Que Tele5 hauria de reconsiderar la seua decisió i reposar immediatament l'esmentada sèrie en el mateix horari que tenia abans de l'estiu de 2007.
3. Que lluitarem dins de la legalitat per a aconseguir els suports necessaris perquè Tele5 prenga en consideració nostra proposta.
4. Que no tenim res en contra de 'Escenas de Matrimonio', sinó que simplement, Cámera Café ens pareix molt superior.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele