martes, 4 de diciembre de 2007

TVE OFERIRA UN ANY MES LA GALA "FAO"

Marisa Porcel i Pepe Ruiz, coneguts pels seus personatges de Pepa i Avelino en “Escenes de matrimoni”, seran una de les parelles protagonistes d'enguany en la tradicional gala solidària FAO, segons ha conegut la premsa especialitzada en televisió.

L'1 oferirà el dia 15 de desembre este especial benèfic, presentat de nou per Anne Igartiburu i amb el programa “¡Mira quién baila!” com a fil conductor del mateix per tercera vegada consecutiva.

Marisa Porcel i Pepe Ruiz, que dilluns que ve s'incorporen a la sèrie d'Antena 3 “La familia Mata” després del seu fitxatge per la cadena el passat octubre, estaran acompanyats en la gala de TVE per altres rostres famosos que ballaran per una bona causa.

La gala FAO, que celebra així la seua onzena edició en la cadena pública, té com a objectiu recaptar diners per als projectes Telefood de l'organització de les nacions Unides per a l'agricultura i alimentació.

La pista de ball de "Mira quién baila!" es convertirà de nou en l'escenari d'un marató solidària, que l'any passat va triomfar tant en audiències com en recaptació. Així, l'especial solidari va fregar el 21% de quota en els seus quasi 7 hores de duració (de 18:30 a 01:20 hores) i va aconseguir prop de 2 milions d'euros.

Protagonitzaran un especial nadalenc en Antena 3

Marisa Porcel i Pepe Ruiz, una de les parelles televisiva de moda, no pararan en estes dates. Així, a més d'incorporar-se dilluns que ve a “La familia Mata” com la parella d'ancians Elvira i Fermín i ballar en la gala FAO, seran també els protagonistes d'un dels especials nadalencs d'Antena 3, segons ha pogut conéixer la premsa.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele