domingo, 23 de diciembre de 2007

LA NIT DE NADAL A TVE

Els professionals més coneguts de la cadena es posaran en Nadal les sabates de ball per a demostrar als telespectadors de TVE les seues habilitats com improvisats ballarins. Serà el 24 de desembre, a les 21:15 hores, en L'1, en 'TVE baila en Nochebuena', presentat per Anne Igartiburu.

Una mena de "Telepasión" per a descobrir la faceta més desconeguda de Pilar García Muñiz presentadora de 'España Directo'; Carmen Sevilla i Juan Carlos Cerezo, de 'Cine de Barrio'; Mar Regueras, Fabio Testi e Iker Lastra, actors de la sèrie 'Herederos'; Enric Company, reporter de 'España Directo'; María José Molina, presentadora de 'Gente'; i Antonio Garrido, presentador del concurs 'Identity'. El jurat l'integren quatre professionals dels Servicis Informatius de TVE: Ana Blanco, Lorenzo Milá, Sergio Sauca i José Antonio Maldonado.

Tots ells eixiran a la pista de ball i s'atreviran amb ritmes tan diversos com el tango, el pasdoble, el quickstep, broadway, cha cha chá, disc, Fox, salsa, rock i vals. A més, este especial de Nadal comptarà amb l'actuació musical de David Bisbal.

Cita amb Raphael

El cantant Raphael compartirà amb els telespectadors de TVE una Nit de Nadal més. Una cita tradicional en L'1 en 'Nochebuena con Raphael', programa dirigit pel propi cantant i amb realització de José Esteban Pérez.

Una vetlada musical en què s'entremesclen tots els estils i ritmes i que el cantant compartirà amb amics com Adamo, David Bisbal, Paloma San Basilio, Lolita, Chenoa, Enrique Bunbury, Álex Ubago, Malú, El Arrebato, Ainhoa Arteta, Valderrama, María Isabel, Fangoria, Antonio Carmona…Y dos col·laboracions molt especials: Los Lunnis, que disfrutaran de la gala com a públic i cantaran un tema amb l'artista, i el grup Mota, del que forma part Manuel Martos, un dels fills de Raphael.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele