miércoles, 12 de diciembre de 2007

"AL PIE DE LA LETRA" EMETRA UN ESPECIAL EL DIA 31

Antena 3 es troba estos dies ultimant la que serà la seua oferta nadalenca. Segons ha conegut la premsa, la cadena emetrà durant l'horari de màxima audiència del pròxim dia 31 una entrega molt especial de 'Al pie de la letra'. Una setmana abans la cadena preveu l'estrena d'este programa produït per Gestmusic.

Els actors de les sèries i els presentadors i col·laboradors dels programes més reeixits de la cadena deixaran per un dia el seu treball per a embarcar-se en esta aventura musical. El programa amb toc nadalenc reptarà els participants a què demostren que coneixen perfectament la lletra íntegra de conegudes cançons populars.

Els espectadors tindran ocasió de conéixer prèviament la dinàmica d'este concurs familiar, ja que la seua estrena està prevista per a l'última setmana de desembre.

Antena 3 ha decidit apostar enguany per una oferta diferent que reunix els elements necessaris per a captar l'atenció dels espectadors. Amb 'Al pie de la letra' la cadena vol invitar als espectadors a què poden jugar des de les seues cases cantant i competint entre ells per a veure el seu grau de coneixement de les lletres de les cançons.

Encara que la versió setmanal comptarà amb sis concursants, l'edició especial de Nit de cap d'Any contarà segurament amb molts més participants, si bé la selecció encara no ha sigut realitzada.

L'equip del programa

Els nostres famosos jugaran amb una important avantatge enfront dels espectadors de les seues cases i és que estaran acompanyats per la banda de 'Al pie de la letra'. El programa conduït per Javier Estrada comptarà amb una orquestra formada per quatre cantants. Ells seran els encarregats d'introduir els diferents temes i de tirar una mà als participants.

Segons s'ha conegut, este equip estarà format per rostres segurament coneguts per a gran part de l'audiència. Sandra Polop (OT4), Guillermo Martín (OT4) i Mercedes Durán (OT5) seran els encarregats d'ajudar en l'afinació als concursants de 'Al pie de la letra'.

Com ja vam avançar, Javier Estrada (Barcelona, 1976) serà el mestre de cerimònies d'este programa. Estrada ha enfocat la seua vida professional cap al món de la interpretació, la televisió i la música. Després de la seua intervenció com a participant en 'Gran hermano', va intervindre també en una famosa telenovel·la. També com a actor ha participat en diverses sèries i ha presentat diversos programes en una cadena local catalana.

A més, Javier Estrada ha compaginat sempre el món de la música amb el de la interpretació i la televisió, sent jurat del Festival de Vinya del Mar a Xile i traient al mercat dos discos: "Mi alma llora" i "A Pesar de lo Que Digan".

'The Singing Bee'

L'estrena de 'The singing Bee', el passat dia 10 de juliol, va suscitar un gran interés entre l'audiència americana: Amb una mitjana de 13,1 milions d'espectadors, este concurs de la NBC es va situar com el millor debut televisiu de l'estiu des de l'estrena de ‘Dancing with the Stars' en 2005.

'The singing Bee' no permet equívocs i sanciona els concursants que no recorden ‘a la perfecció' la lletra de la cançó que se'ls proposa amb l'eliminació. El concurs es torna en un divertit xou televisiu quan l'audiència observa atònita com algun dels concursants no sols s'equivoquen en la lletra, sinó que a més ‘destrossa' la cançó.

'The singing Bee' compta amb tres fases eliminatòries i una gran final a què tan sols accedix el concursant que millor haja resolt tots els jocs que se li proposen.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele