jueves, 20 de diciembre de 2007

LAURA MANZANEDO, LLUM BARRERA I CARMEN RUIZ, LES CONVIDADES DEL PRIMER "SEXOMETRO" DE CUATRO

Conéixer el secret millor guardat dels espanyols: els seus hàbits sexuals. Este és l'objectiu de El sexómetro, el nou programa de Cuatro, produït per Four Luck Banana, per al prime estafe dels divendres 21 i 28 de desembre.

Per a això, la prestigiosa empresa de sondejos Opina ha realitzat la, fins ara, major enquesta nacional sobre la sexualitat al nostre país.

Les dades d'esta consulta seran desvelats en dos programes especials que Cuatro emetrà en directe de la mà de Nuria Roca i Josep Lobató. L'objectiu general de l'enquesta és determinar l'actitud i hàbits dels espanyols cap al sexe, fent distinció entre els hòmens i les dones espanyoles. Per això, El Sexómetro pondrá el focus en la població femenina en el seu primer programa i reservarà el segon per a acostar-se a la masculina.

Les actrius Laura Manzanedo, Llum Barrera i Carmen Ruiz serán les invitades del debat del divendres 21. Eixe dia, Nuria y Josep estaran acompanyats per 300 dones i el dia 28, per 300 hòmens. Triat en un exhaustiu càsting, este públic dividit en gèneres posarà cara a les dades i oferirà el seu particular punt de vista. Els seus testimonis, junt amb les opinions de rostres coneguts i els reveladors resultats de l'enquesta seran els arguments principals de El Sexómetro.

Enquesta telefònica assistida per ordinador (CATI)

La present proposta hi ha seguit una distribució no proporcional amb l'objecte d'optimitzar la submostra de les CCAA en els que hi ha una població menor. No obstant això, de cara al tractament de les dades, la mostra s'ha equilibrat aplicant una ponderació per a restituir la proporcionalitat de cada autonomia en el conjunt de l'enquesta.

Opina ha preguntat, entre altres qüestions, sobre les pràctiques sexuals més comuns entre els espanyols, la freqüència amb què practiquen el sexe, els llocs més curiosos en els han tingut relacions sexuals, l'ús de joguets eròtics entre la població femenina i, sobretot, el grau de satisfacció sexual. Som un país sexualment satisfet? O vivim encara dels tòpics?

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele