lunes, 3 de diciembre de 2007

JA ES PREPAREN NOVES ENTREGUES DE "EL LABERINTO DE LA MEMORIA"

María Teresa Campos ja prepara les seues dos pròximes aparicions en Telecinco amb “El laberinto de la memoria”, dedicades en esta ocasió a Mario Conde, primer i al Rey Juan Carlos, després, segons ha conegut la premsa especialitzada en televisió..

El nou programa/debat que repassa les biografies de personatges rellevants del món de la política i empresarial del nostre país torna després de l'acceptable acollida que va obtindre el passat 16 d'octubre.

Llavors, amb Felipe González com a primer protagonista, l'espai va acumular en les seues dos emissions una mitjana del 18.9% de quota de pantalla i 1.080.000 espectadors, sent líder en ambdós encara que sense arribar a la barrera del 20%.

Mario Conde, protagonista d'este mes

Així, la periodista torna este mes a Telecinco, en data per concretar, amb la segona entrega de l'espai produït per "La Fábrica de la tele" (“Aquí hay tomate”, “La noria”) centrat en la figura de l'exbanquer Mario Conde.

El que fóra “model” d'executiu triomfador dels 80 viu actualment el tercer grau penitenciari -pernocta de dilluns a divendres en Alcalá Roig negrós i disposa de permisos de caps de setmana alterns- després de ser condemnat a 20 anys de presó pel denominat "Cas Banesto”.

Conde, que el passat 30 d'octubre va ser entrevistat per Jesús Quintero en els seus “Ratones coloraos” (Canal Sud i Telemadrid), havia perdut només vint dies abans a la seua dona, Lourdes Arroyo, a causa d'un tumor cerebral.

El Rei, al Gener

Per la seua banda, al Gener arribarà el tercer “Laberinto de la memoria” centrat en la figura del Rei Joan Carles, on es pretén mostrar el costat més humà del monarca amb motiu dels 70 anys que complirà el 5 de gener.

Un programa de màxima actualitat després de l'annus horribilis -polèmica visita a Ceuta i Melilla, incident amb Hugo Chávez en la Cimera Iberoamericana, separació dels Ducs de Lugo…- que ha viscut el Cap de l'Estat de 2007.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele