martes, 25 de diciembre de 2007

JAVIER SARDA TORNA EN ABRIL A TELECINCO

Javier Sardá tornarà a l'abril 2008 a la pantalla amb la segona temporada de "Dutifrí", programa de viatges que li portarà a nous destins internacionals per a descobrir a l'audiència com viuen alguns espanyols en diferents parts del món.

Los Morancos i Alejandro Sanz, nous companys d'aventura

En les noves entregues, el presentador català viatjarà amb el cantant Alejandro Sanz (Miami) i amb el duo d'humoristes Los Morancos, segons avança la premsa a través d'internet.

Com ja vam informar el passat octubre, el programa -produït per Telecinco en col·laboració amb Gestmusic- també tindrà com pròximes "escales" Buenos Aires, junt amb Joan Manuel Serrat; Vietnam, amb José Bono; Gibraltar, on comptarà amb Paz Padilla como companya de viatge; i Líbano, on visitarà als cascos blaus espanyols desplaçats a la zona.

Es queda en Telecinco tres anys mésJavier Sardá va firmar a l'octubre la seua renovació amb Telecinco a través d'un contracte de llarga duració que el vincularà els pròxims tres anys a la cadena, segons va informar esta en un comunicat.

El presentador català va expressar la seua satisfacció per este nou compromís amb la cadena i va assenyalar que "amb la renovació del contracte es reafirmen els llaços amb Telecinco".

Trajectòria professional de Javier Sardá

Javier Sardá és un dels comunicadors de major èxit al nostre país amb una trajectòria avalada per quatre Premis TP d'Or, dos Premis Ondas, un Premi de l'ATV i un Premi Antena d'Or, entre altres guardons.

És llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Després dels seus inicis en la premsa escrita amb col·laboracions en món Diari i el Noticiari Universal, es va incorporar a Ràdio Nacional, on va desempenyar diversos treballs abans de ser anomenat cap de Programació de Ràdio Nacional de Catalunya en 1989.

En 1987, va presentar el Senyor Casamajor, el seu fidel col·laborador i amic, que l'acompanyaria a partir d'eixe moment en el seu programa "La Bisagra" en l'emissora pública. El Senyor Casamajor va arribar a la SER al setembre de 1992 per a col·laborar diàriament en el programa "Hoy por Hoy". En 1993, Javier Sardá va fitxar per esta mateixa emissora per a dirigir i presentar el magazín vespertí "La Ventana".

A més de la seua dilatada trajectòria en ràdio, Javier Sardá compta amb una àmplia experiència televisiva. Després dels seus primers treballs com a guionista, es va fer càrrec de la presentació de "Juego de niños", "Olé tus videos", "Betes i films", "Tot per l'audiència", "Sembla mentida", "Todos somos humanos" i "Moros y cristianos".

En 1997, va fitxar per Telecinco per a presentar i dirigir "Crónicas marcianas", programa que va polvoritzar rècords d'audiència durant els seus més de 1.000 edicions. Al maig del 2006, va iniciar "Dutifrí", espai amb què va recórrer Itàlia, Israel, Kenya, EE.UU., Índia, Tailàndia, Filipines, Japó, Veneçuela, Rússia, Dubai i Brasil durant la seua primera temporada.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele