martes, 18 de diciembre de 2007

"AL PIE DE LA LETRA" VS "ESCENAS DE MATRIMONIO"

“Al pie de la letra”, el nou concurs musical de Antena 3, competirà durant este nadal amb “Escenas de matrimonio”. L'espai s'estrenarà el dia 25 a les 21:40 hores i mantindrà este horari fins al 4 de gener, segons s'ha informat hui durant la presentació del programa.

El Nochevieja, la cadena oferirà un especial de “Al pie de la letra” amb famosos, mentre que, despres del període vacacional, el concurs que produïx Gestmusic (“Operación Triunfo”, “El hormiguero”, etc.) se emetrà de forma setmanal en horari de màxima audiència amb una duració de 70 minuts.

"Si funciona en esta franja, ens plantejarem què fer"

Amb esta tàctica de programació, Antena 3 intentarà competir en l'inici d'eixe horari tant important, fins ara en mans de Telecinco amb “Escenas de matrimonio” i “Camera café”. En este sentit, Cuatro també competix amb “El Hormiguero”, que també produïx Gestmusic.

Desde el 25 de desembre al 4 de gener, “Al pie de la letra” tendrá una duració reduïda de 26 minuts, per la qual cosa durant estos dies, Antena 3 Noticias 2 verá retallat el seu horari.

“L'estrenem d'esta manera per a aprofitar les festes, donar-lo a conéixer i que la gent veja com funciona”, ha dit la directora de Programes de Antena 3, Ana Rivas, qui també ha reconegut que “si funciona bé en eixa franja, evidentment tindrem una reunió per a decidir què fem”.

En canvi, si finalment passa a emetre's de forma setmanal en horari de màxima audiència, Antena 3 no té decidit el dia de la setmana en què ubicaria el concurs.

"És un programa de cançons, no de cantants"

”Al pie de la letra” és l'adaptació del format americà “The Singing Bee”, que s'ha estrenat amb èxit en altres països com Colòmbia o Itàlia. ”L'important és saber-se la lletra, perquè és un programa de cançons, no de cantants”, ha dit Rivas, qui ha assegurat que el programa està dirigit a tots els públics, “com diuen els jocs de taula, és apte de 0 als 99 anys”.

“En este país s'estan oblidant les cançons, amb lo divertit que és cantar”, ha dit el Productor Executiu del programa, Toni Cruz, per a qui el més important és “treballar amb un equip amb tant d'entusiasme com el de Al pie de la letra”.

Pepe Ruiz i Toni Acosta, en la gala de Nit de cap d'any

Antena 3 también ha confiat a este programa el tradicional especial de Nochevieja previ a les Campanades, que s'emetrà des de les 22:00 a les 23:45 hores i que tindrà un fi benèfic. En la gala cantaran rostres coneguts de la cadena, com Pepe Ruiz, Toni Acosta o Neus Sanz, entre altres.

Javier Estrada, presentador del programa

Després del seu pas per “CLA. No somos ángeles”, i Antena.Nova, Javier Estrada s'enfronta al seu major repte en Antena 3 con “Al pie de la letra”. Conegut a Espanya també per la seua participació en “Gran Hermano 3”, Javier Estrada ha triomfat durant els últims anys a Xile, després de guanyar en el festival Viña del Mar.

“Javier és un descobriment a mitges, perquè a Xile és una megaestrella. Ha fet tota una carrera fora d'ací i ha tornat amb l'experiència suficient com per a presentar un xou d'estes característiques al nostre país”, ha dit Ana Rivas.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele