jueves, 13 de diciembre de 2007

EN GENER APLEGA A CUATRO "FAMA, ¡A BAILAR!"

"Fama ¡a bailar!" , el concurs de talent que prepara Cuatro, serà la nova aposta de la cadena per a les sobretaules a partir del pròxim 7 de gener, segons han anunciat els responsables de l'emissora i la productora (Zeppelin TV) en roda de premsa.

El nou programa musical s'emetrà de dilluns a divendres de 15.30 a 16.45 hores, en compte de "Friends" i en competència directa amb "Aquí hay tomate" (Telecinco), la telenovel·la de La 1 i "Sé lo que hicisteis" (laSexta).

A més, durant el cap de setmana Cuatro oferirà un resum amb els millors moments del concurs i imatges inèdites.

Abans de l'estrena del 7 de gener, la cadena emetrà els càstings durant dos setmanes -del 25 de desembre al 6 de gener- a través de microespais que s'emetran a les 21.30 hores, coincidint amb els quinze dies que descansarà "El Hormiguero".

“Una de les ofertes més esperançadores de Cuatro”

“És un programa d'horari de màxima audiència que va en sobretaula”, ha dit el director d'Antena de Cuatro, Fernando Jerez. “’Friends' va per la sèptima repetició i, encara que siga una sèrie que ens agrada molt, arriba un moment en què es desgasta”, ha afegit.

Sobre la idea de programar este reality en la franja de sobretaula, Jerez ha explicat que “havíem d'innovar per a fer-nos un buit entre els programes de cor, els que critiquen al cor i les telenovel·les. Va ser en eixe moment quan vam pensar en este format que ens havia presentat Zeppelín feia més d'un any però adaptat en tira diària”, ha relatat Jerez, qui ha assegurat que “Fama, ¡a bailar!” és “una de les ofertes més esperançadores de Cuatro”.

”Preteníem buscar el nostre lloc en el món de la sobretaula des dels valors de modernitat i originalitat que sempre han mogut a Cuatro”, ha remarcat Jerez.

Una beca en una escola internacional com a premi

“Fama, ¡a bailar!” naix amb l'aspiració d'arribar a tots els públics, ja que “a la gent li agrada veure a altres que ballen bé. És una cosa aspiracional en totes les persones, pel que no sols està dirigit als jóvens, sinó que serà un programa molt familiar”, hi ha el dit Jerez.

Els 20 participants -10 xics i 10 xiques- lluitaran pel premi final, que en esta ocasió serà una beca d'estudis en una escola de ball internacional, possiblement d'EE.UU.

Sense presentador triat

De dilluns a divendres, “Fama, ¡a bailar!” s'emetrà en directe des de l'Escola de Ball annexa a la residència on conviuran els concursants.

L'espai comptarà amb un presentador o presentadora que encara no s'ha triat i que serà l'encarregat de donar pas als vídeos que arreplegaran el que haja ocorregut en el centre durant el dia i en el quin es desenrotllaran les proves diàries.

Un objectiu per a cada dia de la setmana

Els participants de “Fama, ¡a bailar!” treballaran en parelles en tres estils de ball diferents cada setmana.

El pla d'estudis de l'escola planeja que cada dia de la setmana tinga una finalitat concreta. Així els dilluns serà jornada d'expulsió; els dimarts, es durà a terme la primera audició amb el jurat; el dimecres, es triaran els millors ballarins; els dijous, els dos millors participants i les seues parelles lluitaran davant del jurat per la immunitat; i els divendres, totes les parelles ballaran i el jurat decidirà els dos nominats, que, a més, arrossegaran a les seues parelles.

El 3 de desembre va ser l'última prova de selecció

“Fama ¡a bailar!” ha rebut més de 5.000 telefonades de tots els punts de la geografia espanyola. Més de 1.000 persones han sigut seleccionades per a presentar-se a algun dels càsting organitzats en les ciutats de Madrid, Barcelona, Sevilla i València. D'entre tots els candidats, al voltant de 80 passaran a una segona fase, de la que eixiran els futurs participants de “Fama ¡a bailar!”

Durant el procés de selecció, els ballarins han pogut demostrar la seua vàlua en qualsevol classe d'estils: ball clàssic, modern, urbà, flamenc, salsa, dansa del ventre. Els dos estils més empleats pels ballarins han sigut l'hip-hop i el funky.

Una vegada seleccionats, els participants de “Fama ¡a bailar!” rebran lliçons magistrals d'un important elenc de professionals de reconegut prestigi. L'escola de ball està dirigida per Víctor Ullate Roche, que comptarà amb la col·laboració dels coreògrafs i ballarins Lola González (Cap d'estudis), Marbelys Zamora, Rafa Méndez i Sergio Alcover.

Víctor Ullate Roche (director de l'Escola)

Fill de dos dels grans noms de la dansa del nostre país, Víctor Ullate i Carmen Roche, va començar els seus estudis de dansa clàssica en l'escola de sa mare. Es va diplomar amb matrícula d'honor en el Conservatori de Madrid. Va estudiar teatre en l'Escola Rudra de Maurice Bejart, dansa i cant en Lausanne (Suiza), en l'Escola Nic de Cine i en l'Escola d'Interpretació Juan Carlos Corrazza.

La seua experiència professional és extensa, ha format part del repartiment dels musicals Cats, W.S. Story, La bella y la bestia, Grease, Cantando bajo la lluvia, Te quiero. eres perfecto. ya te cambiaré i Quisiera ser. En televisió ha participat en Tres son multitud i en el cine intervingut en la pel·lícula Km 0, de Juan Luis Iborra.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

És el que estava esperant fa molt anys!!!
Aquest programa tindrà moltíssima audiència.

Anónimo dijo...

És el que estava esperant fa molt de temps!!!
Aquest programa tindrà moltíssima audiència.

Anónimo dijo...

perfecte programaaa!!

pero l'hora el mata!

es un prgrama per un públic que aquesta hora està al institut o treballant!

Anónimo dijo...

com es diu la casno q posan quan expulsan a un?


merci

Temps de Tele

Temps de Tele