lunes, 3 de diciembre de 2007

CARLOS LATRE TORNA A TELECINCO

L'actor i humorista Carlos Latre s'incorpora després de tres anys a Telecinco com a protagonista de “Réplica”, un espai setmanal de sketches que la cadena estrenarà en 2008 en horari de prime estafe, informa Telecinco en una nota.

Produït junt amb El Terrat, “Réplica” és un programa sense presentador que, a través de distintes seccions, parodiarà situacions reals lligades a l'actualitat per mitjà de la imitació dels seus protagonistes i escenaris. Carlos Latre serà el protagonista de la majoria de les peces i comptarà amb l'ajuda de 10 actors.

Sobre este nou programa, Carlos Latre anuncia que “repassarem l'actualitat i a donar-li la volta. Així, quan la gent veja les notícies en els informatius estarà esperant a veure què farem nosaltres amb elles en ‘Réplica'".

"Fantàstic tornar a casa"

Respecte a la seua tornada a Telecinco, Latre explica que “em pareix fantàstic, genial, tornar a treballar a casa. Este projecte no es tracta només d'un repte professional sinó també personal i suposa una gran alegria poder treballar de nou amb la gent que vull i amb la que em vaig donar a conéixer”.

Després de diverses experiències com a locutor de ràdio, Carlos Latre (Castelló, 1979) es va convertir en un dels personatges més coneguts d'Espanya gràcies a les seues nombroses imitacions en el programa de Telecinco “Crónicas Marcianas”. Des de llavors ha participat en altres espais com “Latrelevisión”, “Maracaná 05”, “El mundo de Chema”, “Channel nº 4” y “Polònia”.

Ha intervingut com a actor en “El oro de Moscú” i “Torrente 3: el protector” i com a actor de doblatge en “La gran aventura de Mortadelo y Filemón”, “El libro de la selva 2”, “El Cid, la leyenda” “Garfield”, “El libro de la selva 2”i “Happy Feet”, entre altres pel·lícules. En teatre, va protagonitzar la gira “Uno más uno son dos” junt amb Xavier Deltell. Compta amb el Premi COPE-Cadena 100 en 2002 i el Personatge de l'Any en 2001 (Grup Correu), entre altres.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele