lunes, 10 de diciembre de 2007

TELECINCO MODIFICA LA PROGRAMACIO DEL CAP DE SETMANA

Telecinco modifica de nou les seues vesprades dels caps de setmana i programa “Pasapalabra” també els dissabtes i diumenges, en la franja que fins ara ocupava “El Buscador”, segons promociona ja la cadena.

A partir d'esta setmana, el concurs que conduïx Christian Gálvez s'oferirà per tant tots els dies de la setmana en el seu horari habitual de 20:00 a 21:00 hores.

Telecinco té previst recuperar “Allá tú!” després de Nadal, pel que el programa de Jesús Vázquez s'emetrà de dilluns a divendres, mentres que “Pasapalabra” quedarà només en als caps de setmana.

"El Buscador" es convertix en un magacín de vesprada per als dissabtes

Per la seua banda, “El Buscador”, el programa que fins ara s'ha emés a les 20:00 hores els caps de setmana, passarà a oferir-se només els dissabtes a les 18:00 hores després de “Cine On”, que des d'este cap de setmana només contindrà una pel·lícula.

Els diumenges, Telecinco emetrà després del cine una nova edició de “¡Clever!”, si bé el programa de ciència que presenten Emma García i Mario Pizaco es despedix al Gener, i després la corresponent entrega de “Pasapalabra”, pel que desapareixerà la versió dominical de “El Buscador”.

Complix hui 100 emissions en Telecinco

"Pasapalabra" arriba hui a les 100 emissions des que va començar, el passat mes de juliol, el seu camí en Telecinco. En eixe temps, el programa presentat per Christian Gálvez ha utilitzat més del 30% de les paraules del diccionari de la Reial Acadèmia de la Llengua i ha repartit més de 650.000 euros en premis.

Els més de 100 concursants que fins a la data han passat per Pasapalabra han comptat amb la col·laboració de 136 personatges del món de la cultura, l'espectacle, la comunicació i l'esport com Rafael Amargo, Lucía Etxebarría, Paco León, Carolina Cerezuela, Antonio Lobato, Almudena Cid, David Meca o Abel Antón.

Des de la seua estrena, el concurs de Telecinco ha collit una mitjana de 1.790.000 espectadors i un 18.7% de quota de pantalla.

Els duels lèxics protagonitzats pels participants que han passat per "Pasapalabra" en els seus 100 primers programes han propiciat l'ús de quasi 30.000 termes dels 88.455 inclosos en el diccionari de la RAE, xifra que supera el 30%.

Només en la prova del Rosco, la més emblemàtica del format que Telecinco produïx en col·laboració amb BocaBoca, els participants han utilitzat prop de 13.000 paraules per a respondre a les 5.000 preguntes que Christian Gálvez els ha formulat.

No hay comentarios:

Temps de Tele

Temps de Tele